Rejser til Afrika

Afrika byder på alt hvad du kan forestille dig af ferieoplevelser. Safari, smukke strande, vildt dyreliv, skøn natur og en imponerende historie. Afrika er et stort kontinent, 

Ticket2Travel tilbyder billige flybilletter til følgende lande i Afrika

Rejser til Gambia
Rejser til Gambia

Gambia er et lille land - det mindste på Afrikas fastland, men alligevel har landet rigtigt meget at tilbyde feriegæster. Gambia strækker sig fra Afrikas vestkyst ind på kontinentet langs Gambiafloden. Og det er ved flodens udmunding til Atlanterhavet, at landets hovedstad og de fleste attraktioner ligger.

Rejser til Kenya
Rejser til Kenya

Kenya er et af Afrikas mest alsidige rejselande: Den langstrakte kyst med dejlige strande og koralrev, imponerende bjergegne, farverig stammekultur, ørkenområder, vidtstrakt savanne med alle de store pattedyr og ægte jungle med tusind lyde og lugte. Kort sagt: Afrika! 

Rejser til Marokko
Rejser til Marokko

Skal du flyve til Marokko, er du sikker på at få en fantastisk rejseoplevelse. Marokko byder på mange spændende områder, fyldt med historie, gode madoplevelser og kultur. Læs mere om de de enkelte rejsemål.

Mauritius
Mauritius

Lige nord for stenbukkens vendekreds, ligger Mauritius som en grøn smaragd, omgivet af det turkisblå indiske ocean som skyller mod de kridhvide sandstrande i ly af koralrevene.

Rejser til Seychellerne
Rejser til Seychellerne

Velkommen til paradis – hvide sandstrande som ingen andre steder i verden, azurblåt hav, uspoleret natur, velbevarede koralrev, tropisk regnskov, flotte bjerge samt ikke mindst en smilende og venlig befolkning.

Rejser til Sydafrika
Rejser til Sydafrika

Sydafrika er også det perfekte sted at starte, hvis man gerne vil lære Afrika at kende. Du kan komme på safari og se alle de store pattedyr uden at skulle bevæge dig for langt væk fra civilisationen. Et fornemt sted at møde Afrikas natur i al dens majestætiske pragt er i Kruger National Park, som er landets største og mest berømte. 

Rejser til Tanzania
Rejser til Tanzania

Tanzania er et fantastisk rejsemål, der byder på nogle af verdens største naturseværdigheder. Her finder du Afrikas højeste bjerg, det legendariske Kilimanjaro. Alene synet af dette majestæstiske bjerg på næsten seks kilometers højde er for mange hele turen til Tanzania værd. 

shade