Afrika  >  Mauritius  >  Mauritius

Rejser til Mauritius

Mauritius, Rejser til Mauritius, Ticket2Travel, FerieøLige nord for stenbukkens vendekreds, ligger Mauritius som en grøn smaragd, omgivet af det turkisblå indiske ocean som skyller mod de kridhvide sandstrande i ly af koralrevene. Den smilende gæstfrie befolkning, de luksuriøse hoteller med en service som nok ikke kan leveres bedre, samt det varme klima gør simpelthen Mauritius til et tropisk paradis for alle, der drømmer om hvide sandstrande, palmesus, smuk og frodig natur med bjerge, floder og vandfald, der giver uanede muligheder for aktiviteter til vands såvel som til lands.

Oplevelser på Nordkysten

Her findes det som må betegnes som turisternes mekka, med fine strande, med Grand Baie som centrum for et stort udvalg af vandaktiviteter, restauranter, forretninger, og forlystelser. Her findes dejlige hoteller, hvorfra de fleste af de daglige ture afgår til de nærliggende øer. Den nordøstlige del er mere rolig, med færre hoteller og turister, og der er lidt længere mellem badestrandene. På nordvestkysten ligger nogle af de dejligste badestrande, blandt andet Turtle Bay. Vælger man dette område, får man både det stabile vejr og den smukkeste solnedgang.

Oplevelser på Vestkysten

Denne kyststrækning som strækker sig fra hovedstaden Port Luis til Le Morne i syd, kan deles op i to, Port Louis til Flic en Flack som er tæt befolket, og fra Flic en Flack til Le Morne som er et flot og naturskønt område med masser af muligheder for udfoldelse af aktiviteter. De to dejligste strande er ved Flic en Flac, og ved den skønne strand på halvøen Le Morne i det sydvestlige hjørne. Vestkysten er ikke kun det bedste område for dybhavsfiskeri og for at møde delfiner, men byder også på masser af landaktiviteter samt kulturhistoriske steder og monumenter. Østkysten Her er der en konstant brise, som om sommeren (november til april) vil føles behagelig.

Den bedste strand ligger ved Belle Mare og strækker sig over 8 km. Sydkysten Her findes nok det mest oprindelige Mauritius, vildt, frodig, afvekslende natur, og en masse historie. Denne del er ikke så overrendt og er absolut et besøg værd. Her findes også den næststørste by på Mauritius, Mahebourg. 

Flybilletter til Mauritius
Flybilletter til Mauritius

Sådan finder du billige flybilletter til Mauritius, Mauritius. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Mauritius og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade