Afrika  >  Seychellerne  >  Mahe

Ferie i Mahe

Mahe er den største af øerne, hvor alle de oversøiske fly lander, og hvor også 90% af befolkningen på 81.000 bor. Beau Vallon er turistcentrum med den største og mest populære strand. Her ligger de fleste hoteller, og her findes også gode restauranter, et marked og lidt byliv. For dem, der ønsker mere idyllisk og uspoleret natur, er der et væld af fantastiske hvide sandstrande langs kysten på den 155 km² store ø.

Det kan klart anbefales at tage på opdagelse rundt på øen i egen bil, finde den lille øde strand, tage på en guidet tur i Morne Seychellois National Park, på bådudflugt eller ind til en af verdens mindste hovedstader, Victoria, hvis centrum er Clock Tower med en minikopi af Big Ben i London. Mulighederne er uendelige og oplevelserne er unikke.

Øen La Digue er nok en af de mest fotograferede øer i verden, med strandene og stenformationer ved Anse Source d’Argent som de mest søgte objekter. Blødt hvidt strandsand, krystalklart turkisblåt havvand og kæmpe store granitklipper, der har de mest kunstfærdige og fantastiske former. Der er enkelte motoriserede køretøjer på La Digue, men de er klart i undertal. Det meste transport forgår pr. cykel og en lille smule med oksekærre.

Oksekærre er en idyllisk transportform, men ikke særlig hurtig eller effektiv, så da øen ikke er stor eller særlig kuperet, er cyklen et uundværlig transportmiddel. Her er en tilbagelænet og meget fredfyldt stemning, hvor fabelagtig natur og den smukke kystline skaber det perfekte paradis. Sæt tempoet ned og nyd de fantastiske omgivelser.

Flybilletter til Mahe
Flybilletter til Mahe

Sådan finder du billige flybilletter til Mahe, Seychellerne. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Mahe og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade