Flyv med Air New Zealand

Air New Zealand er et yderst velanset flyselskab som har valgt at bruge mange ressourcer på at lave nogle sjove videoer omkring flysikkerheden ombord. Vi har valgt de tre mest populære af sikkerhedsvideoerne som du kan se nedenunder. Du kan også se flere på Air New Zealands Youtube kanal.

De fleste som flyver til New Zealand, rejser til Auckland, men der er også mange som flyver til Christchurch og Nelson. Air New Zealand er medlem af Star Alliance, ligesom SAS, Thai Airways, Lufthansa, United Airlines og mange flere. Det betyder, at du optjener Eurobonus point på eksempelvis dit SAS bonuskort, du skal blot registrere det ved check in i lufthavnen. 

Sikkerhedsvideoer fra Air New Zealand

Historien om Air New Zealand

Tilbage i 1940 startede det dengang Tasman Empire Airways Limited deres flyvninger på trans-tasmanske strækninger – mellem Auckland og Sydney. I 1961 overtog New Zealand ejerskabet af TEAL og navngavn det Air New Zealand og gav det status som et nationalt ejet flyselskab, på samme måde som vi kender det fra SAS.

Siden har Air New Zealand fortsat sin udvikling af rute net og flåden af fly. Du kan læse den kronologiske udvikling af Air New Zealand her

shade