Det bedste tip til rejsen

Er du også faret vild på en ferie og haft trang til at slå kortet på telefonen til, for at finde tilbage til hotellet? Det kan være en dyr fornøjelse, selvom det er blevet billigere at gøre dette i Europa, men er du i USA eller Asien, kan data koste op til 100 kroner pr. megabyte. Der er næsten ikke noget værre end at fare vild på sin ferie, men der er heldigvis råd for det.

Download kort hjemmefra og find rundt

De fleste smartphones har indbygget kortfunktion, hvor de fleste tillader, at du kan downloade kortet i det område du skal være i. Det smarte ved at bruge kort i offline tilstande er, at din telefon vil bruge GPS signalet og du slipper derfor for regninger på data.

Du kan naturligvis også bare anvende et traditionel kort.

Vi anbefaler HERE Maps

Vi er flere på kontoret, som har anvendt HERE maps som er udviklet af Nokia på både Windows telefoner, iPhone og Androids og det virker upåklageligt. Du kan læse mere om det her eller downloade det fra Google Play eller Itunes.

Kort som virker i offline tilstand, kan også guide dig rundt og du kan tilføje områder hjemmefra, som I skal besøge, hotellet I skal bo på og derved nemt finde rundt til de ønskede destinationer. 

shade