Top 5 byer for kunstinteresserede

Disse 5 destinationer må du ikke gå glip af, hvis du er til kunst og kultur. Vi kunne naturligvis også liste alle de åbenlyse som Paris, Amsterdam, BarcelonaNew York og så videre, men vi har valgt at introducere dig for en håndfuld byer, hvor vi selv har haft gode kunst- og kulturoplevelser. 

Art Basel, Schweiz
Art Basel, Schweiz

Den 19. - 22. juni 2014 afholdes Art Basel, som blev startet tilbage i 1970 af tre galleriejere. Siden har konceptet spredt sig ud til 36 lande. Er du til moderne kunst, så skal du helt sikkert rejse til Basel.

London Masterpiece Fair, England
London Masterpiece Fair, England

Er du til dyrt design, dyr luksus (vine, biler, ure, både osv.), så har Masterpiece London det, du søger. I kunstverdenen er Masterpiece London vokset enormt hurtigt og bliver nu afholdt på Royal Hospital i Chelsea, hvor selv Prins Harry kommer for at kigge.

Art Basel Miami Beach, Florida
Art Basel Miami Beach, Florida

Art Basel Miami Beach afholdes 4. - 7. december 2014 og er muligvis en efterligning af den originale idé fra Schweiz. Kunstmessen udstiller nogle af de spirende kunstere fra Latinamerika og USA. 

Maastricht Fine Art Fair, Holland
Maastricht Fine Art Fair, Holland

Fine Art Fair afholdes den 13. - 24. marts 2014 i Maastricht og tiltrækker nogle af de største kunstsamlere og kuratorer fra nogle af de største museer i verden. Dette er også kunstmessen hvor berømtheder som Kanye West, Calvin Klein m.fl. deltager i. 

Venedig Biennale, Italien
Venedig Biennale, Italien

Venedig Biennale afholdes over flere periode i løbet af året, men fra 19. juni 2014 til 23. november 2014 er der forskellige udstillinger inden for kunst, musik, teater, dans mm. 

shade