De 5 bedste shoppingbyer i 2015

Shopping i udlandet, shopping i New YorkVi elsker shopping. Vi har derfor været inde og lede efter rejsetrends når det kommer til shopping destinationer. Naturligvis er der flere der tager til London end eksempelvis Tokyo for at shoppe grundet prisen på flybilletter til Tokyo. De forskellige byer tilbyder naturligvis på vidt forskellige ting, så det er vigtigt at sige, at det er vores subjektive liste :-)

1. New York er stadig #1

New York er helt unik og absolut listens helt klare vinder, når det kommer til de uendelige mange shopping muligheder. Ikke nok med at New York har de mest fashionable butikker i verden, så har de også nogle fantastiske outlets.

 • Woodbury Common Premium Outlets (cirka 1 time nord for New York)
  Adresse
  498 Red Apple Court
  Central Valley, NY 10917
   
 • Filene’s Basement
  Adresse
  40 East 14th Street
  New York, NY 10003
   
 • Tanger Outlet – Riverhead (halvanden times kørsel fra New York)
  Adresse
  200 Tanger Mall Drive 
  Riverhead, NY 11901
   
 • Tanger Outlet – Deer Park (times kørsel fra New York)
  Adresse
  152 The Arches Circle 
  Deer Park, NY 11729 

2. Tokyo – shopping centrummet i Asien

Du får nærmest en royal oplevelse med Japanernes helt specielle attitude og behandling af gæster i de store centre I hovedstaden. Tokyo vil overraske dig. Det store udvalg, kombineret med rimelige priser og en yderst behagelig service, hvilket formentligt er derfor du nemmere vil kunne finde på at bruge flere penge.

Ifølge Globe Shopper Index, er Tokyo den 4. billigste shopping destination ifølge deres undersøgelser, som omfatter turister fra hele verden. London er det billigste i Europa og Hong Kong det billigste i Asien.

Du finder mere end bare high-end brands i Tokyo, de mange lokale forretninger har nogle fantastiske kimonoer.

3. London – weekendshopping

I London kan du både få high-end fashion nær Oxford Street og finde fremtidens stjerner i Camden Market, hvor de unge håbefulde designere leverer de nyeste kollektioner og håber at blive opdaget. Camden Market er en bydel i sig selv og du kan få utrolig mange timer til at gå, ved at kigge på de små butikker.

Det mest kendte marked i London er Portobello Road, det er ikke fashion, det er art deco, antik og samlerobjekter.

4. Kuala Lumpur – bigger is better

Shopping centrerne i Kuala Lumpur i Malaysia beviser at nogle gange er større et synonym for bedre. Byen tilbyder 3 af de 10 største shopping centre i verden, herunder 1 Utama som er verdens fjerdestørste center med mere end 650 butikker. Udover et utal af butikker, så tilbyder 1 Utama også Asiens største indendørs klatrevæg, en tagterrasse med mere end 500 forskellige eksotiske planter, en indendørs regnskov og ferskvands akvarium.

5. Hong Kong – billig shopping I Asien

Ifølge undersøgelser foretaget af Global Shopper City Index, er mere end 76 % af alle turister som besøger Hong Kong mere tilfredse med deres besøg end ventet. Derudover er der et kæmpe udvalg af butikker og centre, hvor du kan finde, alt hvad hjertet begærer, og til utrolig billige priser.

 

shade