Rejser til Anguilla

Anguilla, Ferieø, Ticket2Travel, flybilletter til Anguilla, Rejser til Anguilla, SandstrandLandet Anguilla, er en lille ø, som ligger i Caribien nær de mere kendte øer som Mantinique, Barbados og de større øer som Puerto Rico, Den dominikanske Republik og Haiti. Når du skal flyve til Anguilla, så flyver du til lufthavnen Anguilla og der går ingen direkte fly til øen. Anguilla er en del af det britiske territorium, og med sit areal på 102 kvadratkilometer og cirka 15.000 indbyggere, har øen den ønskede størrelse i forhold til at være et lille ferieparadis. 

Der eksisterer ikke offentlig transport på øen, den varetages primært af taxi chauffører. 

Madkulturen i Anguilla er inspireret fra flere forskellige lande, dog alle med tilknytning til Caribien, såsom Afrika, Spanien, Frankrig og det engelske køkken.

De fleste som rejser til Anguilla, tager dertil pga. sejladsen, da området omkring øerne i Caribien er helt fantastisk til sejlsport. 

Flybilletter til Anguilla

Anguilla i Jomfrøerne er et spændende rejsemål og uden tvivl værd at besøge. Du kan finde billige flybilletter til din rejse til Anguilla, med det flyselskab som du foretrækker. Der findes ingen direkte ruter fra nogle af de danske lufthavne til Anguilla, så du skal foretage en til to mellemlandinger på flyveturen. Hvis du er fleksibel på afrejsedatoen, er der mange penge at spare på flybilletten til Anguilla.

  • Flybillet København til Anguilla
  • Flybillet Aalborg til Anguilla
  • Flybillet Billund til Anguilla
  • Flybillet Hamborg til Anguilla

Ticket2Travel finder de billigste billetter til Anguilla og du gennemfører hele bestillingen her på siden. Vi har samlet alle flyselskaber her på hjemmesiden og du foretager derfor bookingen på en hjemmeside med danske medarbejdere i kundesupport og et medlem af Rejsegarantifonden.

Pakkerejser til Anguilla

Du kan også søge pakkerejser til Anguilla med Ticket2Travels rejsesøgemaskine. Der er et stort udvalg af hoteller på Anguilla og hvis du kombinerer det med en flybillet så får du en pakkerejse og det betyder, at du sparer mange penge. Du kan både finde hoteller som ligger i midten af Anguilla og hoteller som ligger mere afsides i autentiske områder. 

shade