Rejser til Antigua

Antigua, badeferie, Strand, Ticket2Travel, Caribien

Antigua er et spændende rejsemål og uden tvivl værd at besøge. Du kan finde billige flybilletter til din rejse til Antigua, med det flyselskab som du foretrækker. Der findes ingen direkte ruter fra nogle af de danske lufthavne til Antigua, så du skal foretage en til to mellemlandinger på flyveturen. Hvis du er fleksibel på afrejsedatoen, er der mange penge at spare på flybilletten til Antigua.

  • Flybillet København til Antigua
  • Flybillet Aalborg til Antigua
  • Flybillet Billund til Antigua
  • Flybillet Hamborg til Antigua

Ticket2Travel finder de billigste billetter til Antigua og du gennemfører hele bestillingen her på siden. Vi har samlet alle flyselskaber her på hjemmesiden og du foretager derfor bookingen på en hjemmeside med danske medarbejdere i kundesupport og et medlem af Rejsegarantifonden.

Pakkerejser til Antigua

Du kan også søge pakkerejser til Antigua med Ticket2Travels rejsesøgemaskine. Der er et stort udvalg af hoteller på Antigua og hvis du kombinerer det med en flybillet så får du en pakkerejse og det betyder, at du sparer mange penge. Du kan både finde hoteller som ligger i midten af Antigua og hoteller som ligger mere afsides i autentiske områder. 

shade