Caribien  >  Cuba  >  Havana

Rejser til Havana

Rejser til Havana Cuba, Ticket2TravelDer er noget "old world" over Havana. Som om tiden har stået stille i byen - og det har den jo på mange måder også på grund af den særstilling Cuba har indtaget i forhold til den omgivende verden i mere end et halvt århundrede efterhånden. Så Havana giver dig mere end en ferie, Havana giver dig muligheden for en rejse tilbage i tiden. De gamle farvefulde facader på husene og amerikanske biler fra 1950’erne er med til at give byen sin særlige atmosfære. Men Cuba er også et land i forandring, hvor impulser udefra maser sig på, og regeringen i landet opfordrer sågar udenlandske virksomheder til at etablere sig og lokker med nul skat i de første år. Denne sammensmeltning af gammelt og nyt slår mest tydeligt igennem i hovedstaden Havana og giver en helt særlig dynamik og stemning, der blandt andet giver sig udslag i en helt unik musikscene, der blander det, vi opfatter som nostalgi med latinske rytmer og dans. Der er næsten umuligt ikke at lade sig rive med.

Havana er meget varm om sommeren, til gengæld er temperaturen perfekt både forår og efterår, og her bliver aldrig rigtigt koldt, så vinteren er heller ikke noget dårligt tidspunkt at besøge på. Forsøg da at ramme februar, hvor byens Jazz Festival løber af stablen - det er klasse! Det meste af året er vejret i Havana godt egnet til at opleve byen til fods. Og det er også den bedste måde. Byens enestående arkitektur gør et stort indtryk med både barok kolonistil og neoklassiske elementer, særligt prominent kommer det til udtryk i det gamle Havana - Habana Vieja. Glem ikke at ligge ruten omkring Havanas berømte og enestående havnefront, Malecón, hvor elskerne holder til i aftentimerne.

Havana har også masser af museer, men særligt et af dem tiltrækker sig interesse fra os, der kommer på besøg fra den vestlige verden, nemlig Museo de la Revolución, der ligger i et tidligere præsidentpalads. På museet får du den cubanske udgave af historien om landets store revolutionshelte som Che Guevara og brødrene Castro. Bagefter er det måske på sin plads at gå ud og nyde en Cuba Libre!

 

Flybilletter til Havana
Flybilletter til Havana

Sådan finder du billige flybilletter til Havana, Cuba. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Havana og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade