Billige flybilletter til Havana hos Ticket2Travel.dk

Der er mange flyafgange til Havana. Find og sammenlign priser på flybilletter på flyselskaber til Havana inden du bestiller din flybillet. Du kan ændre din søgning så den passer til dine behov, uanset om du flyver fra København, Aalborg, Billund eller Hamborg.

Havana er et spændende rejsemål og uden tvivl værd at besøge. Du kan finde billige flybilletter til din rejse til Havana, med det flyselskab som du foretrækker. Der findes ingen direkte ruter fra nogle af de danske lufthavne til Havana, så du skal foretage en til to mellemlandinger på flyveturen. Hvis du er fleksibel på afrejsedatoen, er der mange penge at spare på flybilletten til Havana.

  • Flybillet København til Havana
  • Flybillet Aalborg til Havana
  • Flybillet Billund til Havana
  • Flybillet Hamborg til Havana

Ticket2Travel finder de billigste billetter til Havana og du gennemfører hele bestillingen her på siden. Vi har samlet alle flyselskaber her på hjemmesiden og du foretager derfor bookingen på en hjemmeside med danske medarbejdere i kundesupport og et medlem af Rejsegarantifonden.

Pakkerejser til Havana

Du kan også søge pakkerejser til Havana med Ticket2Travels rejsesøgemaskine. Der er et stort udvalg af hoteller på Havana og hvis du kombinerer det med en flybillet så får du en pakkerejse og det betyder, at du sparer mange penge. Du kan både finde hoteller som ligger i midten af Havana og hoteller som ligger mere afsides i autentiske områder. 

Rejser til Havana
Rejser til Havana

Der er noget "old world" over Havana. Som om tiden har stået stille i byen - og det har den jo på mange måder også på grund af den særstilling Cuba har indtaget i forhold til den omgivende verden i mere end et halvt århundrede efterhånden.

shade