Rejser til Aruba

Sandstrand Aruba, Flybilletter til Aruba, Ferie i Aruba

Du kan næste ikke tro dine egne øjne når du først står på stranden ved Aruba. Eagle Beach i Aruba figurere oftest over de 10 bedste strande i verden og det er ikke uden grund. Der er en gennemsnitstemperatur på 26-27 grader året rundt og meget lidt regn (oktober, november og december er de måneder det regner mest). Her har du ikke kun mulighed for at se det smukke vand men også skildpadderne når de klækker sine æg og det er nær Eagle Beach de oftest befinder sig. Det turkishblå vand er helt fortryllende at se på. 

Du kan næste ikke tro dine egne øjne når du først står på stranden ved Aruba. Eagle Beach i Aruba figurere oftest over de 10 bedste strande i verden og det er ikke uden grund. Der er en gennemsnitstemperatur på 26-27 grader året rundt og meget lidt regn (oktober, november og december er de måneder det regner mest). Her har du ikke kun mulighed for at se det smukke vand men også skildpadderne når de klækker sine æg og det er nær Eagle Beach de oftest befinder sig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Flybilletter til Aruba
Flybilletter til Aruba

Sådan finder du billige flybilletter til Aruba, Nederlandske Antiller. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Aruba og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade