Rejser til Europa

 

Rejser til Belgien
Rejser til Belgien

Belgien som turistland er måske en af de bedst bevarede hemmeligheder i Europa, med de mange charmerende middelalderbyer, imponerende gotiske bygningsværker og vidunderlige slotte - så her er nok at se om dagen. Find flybilletter til Brussels som er en af de mest populære rejsemål i Belgien.

Rejser til Bulgarien
Rejser til Bulgarien

Bulgarien, som kombinerer syd- og østeuropa både hvad angår klima, natur og kultur, er en af Europas mest eksotiske rejsedestinationer. Landet har meget mere end den berømte og berygtede, festlige turistmagnet Sunny Beach at byde på.

Rejser til Estland
Rejser til Estland

Estland bliver mere og mere populært for yngre at tage til som en forlænget weekend. Und dig selv chancen og oplev den historiske by Tallinn. 

Rejser til Finland
Rejser til Finland

Finland er de 1.000 søers land Flot og afvekslende natur, uendelige skove, mere end tusinde søer og knap så mange øer; Mumitrolde, design i verdensklasse, vodka og sauna - alt dette og meget mer' er Finland. ​

Rejser til Frankrig
Rejser til Frankrig

Frankrig er et af verdens mest populære ferielande, hvor mange turister vender tilbage igen og igen til dette vidunderlige land, som man aldrig kan få for meget af.  uanset om du er til en forlænget weekend i Paris, strandferie i Nice eller vinferie i Bordeaux

Rejser til Georgien
Rejser til Georgien

Leder du efter rejseinspiration til din ferie i Georgien? Vi har sammensat vores bedste råd om dette anerledes og fantastiske land. 

Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland

Grækenland har fantastisk meget at byde på, fantastiske øer som Rhodos, Kreta og Kos og storbyferie i Athen. 

Rejser til Holland
Rejser til Holland

Som turist besøges Holland oftest som en weekenddestination. En varm forårsdag i en af Amsterdam mange parker er yderst populært, men også byer som Maastrichtog Rotterdamhar meget at byde på. 

Rejser til Irland
Rejser til Irland

Mystik, historie og vidunderlig befolkning Inde i de irske bjerge lever de irske dværge de spiller harpe og drikker øl og sover om natten i et fingerbøl en magi som Halfdan Rasmussen her beskriver er særdeles nærværende og kendetegnende for Irland.

Rejser til Italien
Rejser til Italien

Betagende rejseland Italien har altid tiltrukket rejsende fra hele verden og ikke mindst Danmark. Vikingerne var de første danskere som nåede frem. Senere fulgte de berømte Guldaldermalere og H.C. Andersen, som fængslede danskerne med deres utrolige gengivelser af den sorgløse tilværelse i Italien, som tilsyneladende kun handlede om blå himmel, fantastisk natur, fest, dans, musik og hyggelige restauranter.

Rejser til Letland
Rejser til Letland

For danskerne er Letland et stort set et ukendt rejsemål i Europa, men der er nogle der er ved at få øjnene op for dette charmerende land der ligger mellem Estland og Litauen – tilsammen kaldet de Baltiske lande.

 
Malta

Rejs til Malta. 

 
Norge

Landet, hvor Nobels Fredspris uddeles og landet, der fostrede nyere tid opdagelsesrejsende og eventyrer som Roald Amundsen og Thor Heyerdahl. Alt det er Norge, men landet har også en eventyrlig natur, der kan tage pusten fra enhver.

Rejser til Østrig
Rejser til Østrig

Østrig er et fantastisk rejsemål og 2 af mest populære destinationer i Østrig er storbyferie i Wien og historiske Salzburg. Inden du bestiller flybilletter til Østrig kan du læse mere om Østrig som rejsmål. 

Rejser til Portugal
Rejser til Portugal

Portugal har alt det, gæster og turister kan ønske sig: Fremragende vejr, flotte strande, pulserende storbyer med et stemningsfuldt aften- og natteliv, imponerende bygningsværker lige fra det antikke til det ultramoderne, smuk natur, overkommelige priser og sidst, men ikke mindst: Portugisere.

Rejser til Schweiz
Rejser til Schweiz

Eventyrlige naturscenerier & sofistikerede storbyer Schweiz er uden tvivl et af Europas smukkeste lande, hvis imponerende, majestætiske alpetoppe giver landet et eventyragtigt præg.

Rejser til Spanien
Rejser til Spanien

Vidunderlige kontraster Spanien har gennem mange år været et af de mest populære ferielande for i tusindvis af danskere. Dette skyldes i høj grad chartertrafikken til Middelhavsøerne samt til strandene ved Costa Del Sol og Costa Blanca. Men Spanien er så meget mere.

Rejser til Storbritannien
Rejser til Storbritannien

Oplev den fascinerende og varierede natur, den hyggelige befolkning og se de mange historiske og kulturelle seværdigheder som Storbritannien er så fyldt med. For mange er Storbritannien synonymt med den fascinerende hovedstad, London, men uden for den pulserende metropol finder I et overflødighedshorn af store og helt anderledes oplevelser.

Rejser til Sverige
Rejser til Sverige

Oplev vort dejlige naboland Sverige er uendelige granskove, dybe skovsøer, meditativ stilhed og et af de charmerende røde eller gule træhuse, der dukker frem mellem træerne i ny og næ. Sverige er at sidde ude foran dette lille træhus ved søen og nippe til sin morgenkaffe, mens man ser en ny dag gry med fødderne i dugvådt græs.

Rejser til Tjekkiet
Rejser til Tjekkiet

Tjekkiet er centralt beliggende i Europa og har været udsat for et sandt bombardement af forskellige kulturelle påvirkninger gennem tiden. Den kulturelle arv lever i bedste velgående den dag i dag.

Rejser til Tyrkiet
Rejser til Tyrkiet

Skal du holde ferie i Tyrkiet? Nogle af mest populære danske rejsemål er ferieperlen Bodrum, Izmir og Ankara. Hvis du vælger at flyve til Istanbul skal du prøve at tage til den moderne bydel Taksim.  

Rejser til Tyskland
Rejser til Tyskland

Tyskland er undervurderet som rejsemål. Vi tænker oftest på Tyskland som en lang motorvej til Sydeuropa, men gør dig selv den tjeneste, at oplev nogle af de store byer som München, Hamborg og ikke mindst Berlin. 

Flyv billigt til Ungarn
Flyv billigt til Ungarn

Puszta-romantik og kultur Med sin beliggenhed midt i Europa har Ungarn oplevet en omtumlet tilværelse, er blevet besat af mange forskellige folkeslag, der alle har sat deres præg på landet og dets kultur, men ungarerne har trods alt bevaret deres sprog og nationale identitet.

shade