Rejser til Frankrig

Det evigt populære ferieland Frankrig er verdens mest populære ferieland hvor mange vender tilbage igen og igen til dette vidunderlige land, som man aldrig kan få for meget af. Hvadenten det er historiske mindesmærker, badeferie ved den mere end 5.000 km lange kyststrækning eller udforskning af nogle af landets smukkeste byer, så er der uanede muligheder i Frankrig.

Populære rejsemål er naturligvis også de mange skønne vindistrikter med deres slotte og frodige landskaber. De flotte storbyer må heller ikke glemmes. Paris er jo noget helt specielt, men i Dijon, Lyon, Marseilles, Orleans og alle de andre er der uanede muligheder for spændende og hyggelige oplevelser. Og så er der bordets glæder - at opleve Frankrig gøres i høj grad ved at spise den mad og drikke den vin - eller øl, der er karakteristisk for netop den egn du befinder dig i. Få andre lande kan fremvise så store kontraster mellem de forskellige regioner, der hver især har sin særegne kunst, arkitektur, farve og lys.

Du kan også besøge Frankrigs turist hjemmeside, hvor du finder meget mere rejseinspiration.

Ticket2Travel tilbyder billige flybilletter til følgende byer i Frankrig

Rejser til Ajaccio
Rejser til Ajaccio

Både enlige, par, der søger en romantisk getaway, og familier, der drømmer om en hyggelig ferie i solrige og stilfulde omgivelser vil elske Ajaccio. Byen, som er den største på den smukke franske Middelhavsø Korsika, er kendt for at udstråle forførende klasse og selvsikker stil – og man fornemmer mere end et strejf af den franske Middelhavskyst, Côte d'Azur, her.

Rejser til Bordeaux
Rejser til Bordeaux

Du kommer til at skåle mange gange i Bordeaux, som er verdensberømt for sine vine, der anses som nogle af de bedste, denne klode har at byde på. Bordeaux er en tolerant og afslappet by, hvor du kan være dig selv.

Rejser til Lyon
Rejser til Lyon

Oplev den sprudlende og moderne monopol Lyon i Frankrig. Lyon byder på mange gastronomiske oplevelser og imponerende arkitektur. 

Rejser til Nantes
Rejser til Nantes

Oplev den særlige, vestfranske – også kaldet bretonske - kultur i historiske Nantes. Den er hovedby i Pays de la Loire-regionen, og ligger billedskønt på bredden af den største flod i Frankrig, Loire-floden.

Rejser til Nice
Rejser til Nice

Rivieraens perle Nice er som en magnet, der med de milde vintre og solskinsfyldte sommerdage tiltrækker rejsende fra hele verden året rundt. Nyd den elegante atmosfære på en fortovscafé på den Promenade des Anglais og se hele verden gå forbi. 

Rejser til Paris
Rejser til Paris

Skal du på en forlænget weekend eller en uges ophold i Paris, så er byen både stedet for det romatiske par, de kunstinteresseret og de shopping interesseret. Uanset om det er Louvre eller Loppemarked,  Louvre eller loppemarked, vildt eller elegant - Paris har det hele!

shade