Europa  >  Frankrig  >  Nantes

Rejser til Nantes

Nantes, Frankrig, Rejse, Flybillet, Ticket2TravelOplev den særlige, vestfranske – også kaldet bretonske - kultur i historiske Nantes. Den er hovedby i Pays de la Loire-regionen, og ligger billedskønt på bredden af den største flod i Frankrig, Loire-floden. Nantes er knap så kendt som feriemål som så mange andre af Frankrigs storbyer, så en af fordelene ved at holde ferie her er, at du ikke drukner i horder af turister. Til gengæld er byen med garanti behagelig at befinde sig i, og den er kendt som et dejligt sted at bo. Det verdenskendte magasin Time udpegede i 2004 byen som den fjerdebedste by at bo i i Europa, og sidenhen har Nantes vundet adskillige priser for blandt andet forureningsbekæmpelse og lav CO2-udledning. Så træk ubekymret vejret dybt, når du går tur i byens centrum, hvor hyggelige caféer med udendørs servering byder dig velkommen.

Den legendariske fantasy-forfatter, Jules Verne (1828 – 1905), som i over 100 år har underholdt alverdens store børn og barnlige sjæle med blandt andet klassikerne ”Jorden rundt på 80 dage”, ”En verdensomsejling under havet” og ”Rejsen til månen”, blev født i Nantes, og byen har naturligvis et museum over hans liv og værker. Museet er lokaliseret ved floden i en smuk bygning fra 1900-tallet. Her har du muligheden for både at nærstudere Vernes' manuskripter og beundre fantasifulde genstande inspireret af hans bøger.

Klimaet i Nantes er dejligt mildt, også om vinteren, men regn er hyppigt forekommende, så tag en paraply med, når du skal ud og udforske byen. Heldigvis er regn ingen hindring for at opleve Nantes' mange seværdigheder, som udover Jules Verne-museet for eksempel rummer byens storslåede, gotiske katedral fra 1400-tallet, og det skønne renaissance-slot Château des ducs de Bretagne. En sejltur på Loire-floden bør du heller ikke gå glip af – tag for eksempel en båd til Ile de Versailles, hvor du kan besøge en udsøgt japansk have. Bretonsk madlavning er et kapital for sig, men du kan glæde dig til at gå ud og spise i Nantes – hvad med at prøve østers med den lokale Muscadet-vin?

Flybilletter til Nantes
Flybilletter til Nantes

Sådan finder du billige flybilletter til Nantes, Frankrig. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Nantes og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade