Europa  >  Frankrig  >  Nice

Rejser til Nice

Nice, Den franske riviera, badeferie, rejser til Nice (NCE), billige rejser til NiceFlyselskaberne SAS og Norwegian har rigtig mange sommerafgange til rivieraens perle Nice. Nice er som en magnet, der med de milde vintre og solskinsfyldte sommerdage tiltrækker rejsende fra hele verden året rundt. Nyd den elegante atmosfære på en fortovscafé på den Promenade des Anglais og se hele verden gå forbi. Tag en slentretur ad den berømte palmekransede promenade langs havbugten, Baie des Anges og nyd synet af de flotte yachts i havnen, strandene og de smukke huse opført i art deco og belle epoque stil. Vil du lære det virkelige Nice at kende, bør du gå en tur i det charmerende gamle kvarter med de smalle, snoede gader.

Se denne fantastiske video om Nice

Naturligvis skal du også opleve gaden, Cours Saleya, der hver formiddag forvandles til et marked med et sandt overflødighedshorn af blomster, frugt, grøntsager, fisk og skaldyr. Næst efter Paris er Nice den franske by med flest museer og er du til moderne kunst må du ikke undlade et besøg på Musee d'Art Moderne samt på Musee Matisse og Musee Marc Chagall, der begge udstiller flotte samlinger af de berømte kunstneres værker.

Ferie i Provence 

Med Nice som udgangspunkt ligger hele Provence for dine fødder. Lej en bil og begiv dig afsted til de mange charmerende byer i bjergene eller langs den betagende Middelhavskyst, hvor de fasionable byer ligger som perler på en snor. Det hele starter nær den Italienske grænse hvor fyrstedømmet og kendisparadiset Monaco ligger, hvor der er fantastiske muligheder for at se super biler og nogle af de største yatchs.

Kører du videre fra Monaco kommer du til Nice. Nice er en af de helt store feriefavoritter, og turister fra nordeuropa tager til denne fantastiske by. Kører du videre fra Nice langs den franske riviera kommer du til filmbyen Cannes og laver du indhop i byen, kan du se mindestatuen af Konge Christian den tiende. Fortsætter du videre over kommer du til en anden populær destination, nemlig Saint Tropez. Jo længere du kommer væk fra Nice, Cannes, Saint Tropez, vil du opleve, at der er flere lokale turister.

Ferie i Nice

Flybilletter til Nice
Flybilletter til Nice

Sådan finder du billige flybilletter til Nice, Frankrig. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Nice og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

Rejser til Nice
Rejser til Nice

Bliver det danske vejr lidt for gråt, regnfuldt og køligt til din smag? Så overvej en forlænget weekend eller en uge i Nice – et klassisk rejsemål for dem, der søger skønhed, sol, havudsigt, udsøgt madkunst, eksklusive storbyomgivelser og afslappet feriestemning i ét!

shade