Europa  >  Frankrig  >  Paris

Rejser til Paris

Flybilletter Paris, Eiffeltårnet i Paris solopgang, rejser til Paris, ferie i Paris, EiffeltårnetSkal du på en forlænget weekend til Paris eller en uges ophold i Paris, så er byen både stedet for det romatiske par, de kunstinteresseret og de shopping interesseret. Uanset om det er Louvre eller Loppemarked, vildt eller elegant - Paris har det hele! Køb dine Flybilletter paris her og få en god start på din rejse til Paris.

Den franske hovedstad er en af verdens mest besøgte byer - og ikke uden grund. Hvor finder du ellers en by, som er en kombination af grandiøse bygningsværker, brede boulevarder, imponerende mindesmærker og charmerende kvarterer som Montmartre, Latiner-kvarteret og Île Saint Louis med de snævre gader og små hyggelige pladser. Du kan læse mere om Paris på Wikipedia.

Seværdigheder i Paris

Den økonomiske krise har påvirket byudviklingen i en retning, hvor flere og flere seværdigheder bliver billigere og i nogle tilfælde gratis. Vi anbefaler bl.a.:

 • Musée du Quai Branly, fransk kolonihistorie
 • Den gamle triumfbuen opført under Napoleon
 • Kirkegården Cimetière de Montparnasse hvor Jean Paul Sartre er begravet
 • Kirkegården Père Lachaise, hvor The Doors forsanger Jim Morrison er begravet


Den 14. juli Bastilliedag i Frankrig, og hvis du har mulighed for det, så oplev Paris denne dag. Uanset om du vælger Champs Elysees eller området nær Effieltårnet, så er der underholdning og fest for alle pengene. 
Vi anbefaler at du bruger www.en.parisinfo.com, som er den officelle turistinformation til Paris. 

Kultur og attraktioner i Paris

Du skal opleve den smukke bro Pont Alexandre III, der er en af de smukkeste broer hen og Seine med smukke guldstatuer og fantastisk belysning om aftnen. En anden kultur attraktion i Paris er den historiske kirke, Notre Dame Cathedral, hvor en tur op i tårnet, giver en udsigt som kun overgåes af en tur i Effieltårnet. Netop Effieltårnet, byens ultimative varetegn, er den tredje kulturelle attraktion, som er værd at besøge. Hvis du har mod på det, så gå turen op og ned, og oplev hvordan udsigten bliver smukkere og smukkere. 

Museer i Paris

I Paris finder du nogle af verdens bedste kunstmuseer som Louvre, L´Orangerie des Tuileries, Musée d'Orsay, Musée Picasso og Musée d´Art Moderne i Pompidou-centret, hvor alle de store mestre udstilles.
Frankrig har nogle fantastiske kunsterne, her er bare et lille udpluk:

 • Edgar Degas, kendt for motiver af det parissisk folkeliv
 • Claude Monet, grundlagde impressionesmen 
 • Paul Gauguin, en af modernes kunst forgangsmænd
 • Henri Matisse, maler, skulptør og uddannet jurist

Louvre er et af de museer, som du bør se mindst en gang, der er også her Mona Lisa hænger. Bemærk venligst, at der ofte er ½-1 times kø, men vejen derhen og bygninger er ubegribelig smuk, så det er kun hvis det regner, at ventetiden virker lang.

Madoplevelser i Paris

I Paris kan du opleve gastronomi i absolut verdensklasse og små hyggelige cafeer, du kan også selv købe baguette, ost, pølse og en Cremant og tage på picnic i en af de mange hyggelige parker.
Frankrig har en lang række spændende retter, og bagerprodukter og andet, du bør smage:

 • Coq au Vin og Bøf Bourguigonne
 • Løgsuppe og Bouillabaisse (fiskesuppe)
 • Oste, især franske brier er fantastiske 
 • Croissanter og baguettes er fantastiske og skal prøves
 • Frølår og vinbjergssnegle er de meget traditionelle 
 • Crème Brûlée og Crêpes er udsøgte desserter

Der er også mange udenlandske restauranter, men vi anbefaler dig, at nyde nogle af de franske nationalretter. 

Shopping i Paris

Modemekkaet Paris kan tilbyde alt hvad hjertet begærer enten i de store modehuse i 8. arrondissement, i de imponerende stormagasiner som Printemps og Galleries Lafayette eller i de mange specialbutikker med mode, antikviteter, bøger og meget, der er spredt ud over hele Paris. Hvis pengepungen ikke rækker, så er det stadig fascinerende at gå ned af Champs Elysees og se al mærkevarebutikkerne. Hvis du søger et prisbilligt område, er Marais kvarteret både godt i forhold til udbud og prisniveau. Mange vælger en forlænget weekend Paris, for at shoppe.

Insider tip om Paris

Paris er opdelt i 20 administrative kvarterer, arrondissementer, der snor sig som en spiral ud fra centrum, med Louvre og Palais Royale beliggende i 1. arrondissement. De fleste større seværdigheder ligger i 1. til 8. arrondissement. 
Ud fra de 2 sidste tal i postnummeret kan man meget praktisk se, i hvilket arrondissement en given adresse ligger. For eksempel har Musée d’Orsay adressen Rue de Bellechasse 1, Paris 75007, hvilket viser at museet ligger i 7. arrondissement.

Flybilletter til Paris
Flybilletter til Paris

Sådan finder du billige flybilletter til Paris, Frankrig. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Paris og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade