Europa  >  Holland  >  Amsterdam

Rejser til Amsterdam

Amsterdam, kanaler i Amsterdam, broer i Amsterdam, Ticket2TravelAmsterdam er en pulserende verdensby med lilleby charme. Amsterdam er en af Europas smukkeste historiske byer og den store indflydelse, landets opdagelsesrejsende og driftige handelsfolk gennem tiderne har haft verden over, er ikke gået sporløst hen. Du kan både tage en forlænget weeekend i Amsterdam og mærke byens pulserende liv og du kan sagtens holde en længere ferie i byen, da den byder på utrolig mange fornøjelser og oplevelser.

Diamantsliberierne vidner om Hollands tilknytning til Sydafrika, de mange indonesiske restauranter er naturligt opstået som følge af kolonitiden i Sydøstasien og på en sejlads i byens hyggelige kanaler vil du se det ene gamle, oftest smukt restaurerede, pakhus efter det andet, der for blot få årtier siden rummede varer fra hele verden, og som i dag er eftertragtet beboelse. Også kulturelt har Holland markeret sig. 

De berømte hollandske malere er kendt verden over og deres mesterværker kan blandt andet ses på to af de mest besøgte museer i Amsterdam, Van Gogh-museet og Rijksmuseet. Men der er 40 andre museer i Amsterdam at kaste sig over, så er du ikke til den klassiske kunst, kan du måske finde noget på katte museet, på museet for husbåde eller et af de andre med spøjse emner. Glem heller ikke caféerne med den unikke stemning eller barene med levende musik - her er alt fra blues og jazz til salsa. Du vil aldrig komme til at kede dig i Amsterdam.

Storbyferie i Amsterdam

Amsterdam er fuld af liv og stemningen er hyggelig. Bylivet i Amsterdam byder på en masse cafeer og restauranter. Amsterdam er fyldt med unge mennesker, både hollændere, studerende og turister der kommer for at opleve atmosfæren. Gå en tur langs kanalerne, som betegnes som værende nordens svar på Venedig. 

Seværdigheder i Amsterdam 

Amsterdam er en by fuld af muligheder og seværdigheder, at se og opleve, både for unge og gamle. Der er mulighed for at sejle på kanalerne.
• Anne Franks hus – Et must at se og opleve, når man er i Amsterdam. Åbningstider og priser ses på
• Rijks museet(nationalmuseum), Von Gogh Musset 
• Pathé Tuschninski – En flot biograf fra 1921
• Cykeltur rundt i Amsterdams gader
Hvis du vil til Amsterdam for at opleve festivaler osv., kan du med fordel besøge Iamsterdam, som fortæller om alt hvad du kan foretage sig i Amsterdam. 

Mad oplevelser i Amsterdam

En spise der er yderst populær i Amsterdam er pomfritter, som er lavet af rigtige kartofler. 
• Restaurant De Kas – Et stort drivhus, der er omdannet til et fint spisested
• Pandekagebåden 
• The Amsterdam Dungeon – Fastfood restaurant med hjemmelavet pomfritter og brød

Shopping i Amsterdam

Shopping er bestemt også en af de ting man kan fordrive tiden med, når man gæster Amsterdam
• SPRMRKT
• Butiks oversigt i Amsterdam
• The Frozen Foutain – en moderne boligbutik

Flybilletter til Amsterdam
Flybilletter til Amsterdam

Sådan finder du billige flybilletter til Amsterdam, Holland. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Amsterdam og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade