Europa  >  Italien

Rejser til Italien

Betagende rejseland Italien har altid tiltrukket rejsende fra hele verden og ikke mindst Danmark. Vikingerne var de første danskere som nåede frem. Senere fulgte de berømte Guldaldermalere og H.C. Andersen, som fængslede danskerne med deres utrolige gengivelser af den sorgløse tilværelse i Italien, som tilsyneladende kun handlede om blå himmel, fantastisk natur, fest, dans, musik og hyggelige restauranter. Denne opfattelse fik dog et hak, da den noget mere realistiske P.S. Krøyer gjorde sit indtog, og chokerede de godtroende landsmænd med sine billeder. Hvis du leder efter populære ferieboliger i Italien, så kan du finde inspiration på deres hjemmeside.

Vores fascination af støvlelandet er dog heldigvis ikke blevet spoleret, og vi valfarter stadig dertil i store mængder, og med vidt forskellige formål. Historie og kultur tiltrækker mange, andre kommer for naturen, den enestående gastronomi eller de berømte vindistrikter. Nogle sværger til storbyerne - med Rom som et absolut must, men også Milano, Venedig, Verona, Bologna, Firenze og Napoli har deres trofaste publikum. Mange kombinerer storbyerne med en afstikker ud i den vidunderlige italien-ske natur. Gardasøen, Cinque Terre, Toscana og Amalfikysten har altid været sikre træffere hvad angår mageløse naturoplevelser og hyggelige landsbyer, hvor lokalbefolkningen lever deres farverige liv. Ligegyldigt om det er første eller tiende gang man er der, så kan en rejse til Italien slå benene væk under selv den mest forvente rejsende. En god rejse til Italien starter med en billig flybillet og den kan du finde her på siden.

Find rejseinspiration til din næste rejse til Italien

Rejser til Amalfikysten
Rejser til Amalfikysten

En af de smukkeste kyststrækninger i verden Amalfikysten “La Costiera Amalfitana” betegnes med rette som en af de smukkeste kyststrækninger i verden. De små hyggelige byer ligger som perler på en snor mellem forrevne klipper- ofte med en fantastisk udsigt over Middelhavet og bjergene.

Rejser til Firenze
Rejser til Firenze

Kunst og kultur i overflod For kunst- og historieinteresserede er Firenze en af de mest spændende byer i verden. Firenze, som er Toscanas hovedstad (og tidligere hele Italiens) ligger på en slette omgivet af bjerge, og er som et levende museum.

Rejser til Gardasøen
Rejser til Gardasøen

Et eksklusivt naturparadis for livsnydere Gardasøen er uden tvivl et at de smukkeste og mest spændende naturområder i Norditalien. De mange eksklusive villaer vidner om en fortid som ferieparadis for velhavende italienere, og det var her kunstnere og forfattere fra hele Europa mødtes og søgte inspiration.

Rejser til Milano
Rejser til Milano

Italiens modemekka Det allersidste nye kommer fra Milano og her skabes meget af det kendte "made in Italy". På en forunderlig måde mødes bohemerne, fotomodellerne, designerne og direktørerne i denne by

Rejser til Rom
Rejser til Rom

Et af verdens mest berømte turistmål Rom er én stor koncentreret oplevelse, hvad enten man er til romerske ruiner, arkitektur, kunst, markeder, shopping eller blot til at nyde livet på en af byens mange hyggelige pladser. 

Rejser til Venedig
Rejser til Venedig

Et ørige på pæle Er du til romantik og eventyr, er Venedig et oplagt sted til din næste rejse. Karneval, romantiske ture i gondol, glas-kunst fra Murano, Markuskirken og Rialtobroen er nok ting som de fleste forbinder med Venedig.

shade