Rejser til Edinburgh

Kunst, charme og historie! Edinburgh er en af de smukkeste og mest charmerende byer i Europa. Princess Street Gardens deler byen i to - mod syd finder du krogede, brostensbelagte stræder og gamle middelalderhuse i "Old Town" og mod nord "New Town" med Storbritanniens fineste georgianske arkitektur. Edinburgh Castle, der fra sin klippetop vogter over byen, er seværdighed nr. ét.

Herfra fører "Royal Mile" til Holyroodhouse, og på en tur ad denne kongelige mil fornemmer du Edinburghs bevægende historie. Mange museer, et stort udvalg af restauranter og hyggelige vadesteder og ikke mindst den skotske charme gør nogle dage i Edinburgh til en stor oplevelse. RUNDT I SKOTLAND Glasgow og Edinburgh er perfekte udgangspunkter for en bilferie rundt i vidunderlige smukke Skotland.

Hvad enten du er naturfreak, historieinteresseret, bidt af golf eller fiskeri er der uanede muligheder for en pragtfuld ferie. Start i Glasgow og slut i Edinburgh - eller omvendt, men husk, at du bør sætte et par dage af hvert sted til at opleve byerne før eller efter turen rundt i Skotland.

 

Flybilletter til Edinburgh
Flybilletter til Edinburgh

Sådan finder du billige flybilletter til Edinburgh, Storbritannien - England. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Edinburgh og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade