Rejser til Glasgow

Fra at være en nedslidt industriby til en charmerende kulturby Glasgow har i århundrede primært været kendt som et stort handelscentrum og en nok noget nedslidt industriby - et image det har været svært at slippe af med. Det hjalp dog meget at byen i 1990 blev udnævnt til europæisk kulturby og nu rummer et væld af pragtfulde museer og mange seværdigheder.

Som i så mange andre byer verden over har man også her i Glasgow gjort meget for at shine byen op og gøre den indbydende, hvilket ses i de de hyggelige gader i centrum, hvor det vrimler med caféer og lækre butikker. Du kommer ikke udenom en af byens store sønner, multikunstneren Charles Rennie Mackintosh, hvis arkitektur, møbler og design er i særklasse.

Rundt i Skotland

Glasgow og Edinburgh er perfekte udgangspunkter for en bilferie rundt i vidunderlige smukke Skotland. Hvad enten du er naturfreak, historieinteresseret, bidt af golf eller fiskeri er der uanede muligheder for en pragtfuld ferie. Start i Glasgow og slut i Edinburgh - eller omvendt, men husk, at du bør sætte et par dage af hvert sted til at opleve byerne før eller efter turen rundt i Skotland.

Flybilletter til Glasgow
Flybilletter til Glasgow

Sådan finder du billige flybilletter til Glasgow, Storbritannien - England. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Glasgow og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade