Rejser til Manchester

Manchester by, ferie i manchester, flybilletter til manchester, Ticket2Travel ManchesterUofficielt kaldes Manchester ”Nordenglands hovedstad”, og det er ikke uden grund. Storbyen er blandt andet berømt for sin enorme indflydelse på industrihistorien og musikhistorien, og naturligvis er fodboldfans verden over også ganske godt bekendte med navnet. Manchester og Birmingham rivaliserer lidt om titlen ”Storbritanniens by nummer 2”, og det er jo ikke nogen helt ringe titel, med tanke på hvad det er for en svingende metropol, der ligger nummer 1.

Oplevelser til en god storbyferie i Manchester

  • Fodboldtur til Old Trafford 
  • Bytur i kvarteret the Village
  • Besøg museum Science and Industry

Hvad angår antallet af feriegæster, vinder Manchester i hvert fald over Birmingham: Næstefter hovedstaden er det Manchester, de fleste udenlandske besøgende vælger at tilbringe deres engelske ferie i. Det fortryder de næppe, for byen bugner af muligheder for alle aldersgrupper, og du vil ikke komme til at mangle underholdning, shopping-muligheder eller kulturelle oplevelser i løbet af din tid i ”Nordenglands hovedstad”.

Billige leveomkostninger i Manchester

I det hele taget er Manchester overordentlig behagelig at befinde sig i. Du vil blive smittet af byens energiske, dynamiske stemning, og vil hurtigt sætte pris på den velkendte nordengelske venlighed og imødekommenhed. Det er blevet mere og mere moderne for unge englændere at bosætte sig i Manchester, og det skyldes ikke kun det mere håndterbare prisniveau sammenlignet med London, men også byens i stigende grad positive ry.

Som en af de mest etnisk mangfoldige byer i England behøver du i Manchester langtfra at holde dig til den engelske cuisine med dens unægteligt lidt blakkede ry. Besøg for eksempel Chinatown, hvor forskelligartede asiatiske restauranter byder på eksotiske og autentiske smagsoplevelser, og der tales kinesisk på gaden. Hvis du er til indisk og pakistansk mad og kultur, så gå ikke glip af ”The Curry Mile”; en 800 meter lang gade i kvarteret Rusholme, hvor du kan mæske dig i gode, stærke karryretter og købe smykker og farvestrålende tøj i indisk og pakistansk stil.

Manchester er kendt for sin tolerance overfor seksuelle minoriteter, og nogle af byens bedste barer finder du i kvarteret ”The Village”, som har et af Englands ældste og mest veletablerede homoseksuelle miljøer. Heteroseksuelle er dog ligeså begejstrede for dette livlige kvarter.

Flybilletter til Manchester
Flybilletter til Manchester

Sådan finder du billige flybilletter til Manchester, Storbritannien - England. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Manchester og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade