Rejser til Portugal

Portugal rejser har alt det, gæster og turister kan ønske sig: Fremragende vejr, flotte strande, pulserende storbyer med et stemningsfuldt aften- og natteliv, imponerende bygningsværker lige fra det antikke til det ultramoderne, smuk natur, overkommelige priser og sidst, men ikke mindst: Portugisere. Sjældent møder man et folk, der udviser så megen hjertelig gæstfrihed og imødekommenhed. Man føler sig ikke bare godt modtaget som turist, men i høj grad også velkommen som gæst.

Søg billige priser på flybilletter til Portugal online og spar penge på din flybillet. Søgemaskinen på Ticket2Travel sammenligner priser på flybilletter hos de fleste flyselskaber inkl. lavprisselskaber der flyver til Portugal. Du kan vælge at købe returbilletter eller one-way når du skal rejse til Portugal og du kan naturligvis flyve ud til en lufthavn og hjem fra en anden. Få glæde af vores erfaring og volumen på indkøb af flybilletter. Bestil flybilletter til Portugal rejser online - det er nemt og billigt

Prøv et ophold på de berømte Pousadas, der er en stadig mere populær måde at opleve Portugals enorme kulturelle rigdom på. En Pousada er en slags statsejet kro, og ligger enten i ombyggede gamle fæstninger, klostre eller andre bygninger af historisk interesse. De ligger i stort set alle dele af Portugal, så man kan selv vælge, hvor i landet man ønsker at leve sig ind i de portugisiske traditioner og opleve folkets gæstfrihed

Find rejseinspiration til populære rejsemål i Portugal

Rejser til Costa Azul
Rejser til Costa Azul
Eventyrlige sandstrande, hvoraf nogle er flere kilometer lange som eksempelvis Caparica-stranden, og andre er mindre bugter eller vige som Ponte da Arrabida.
Rejser til Estoril
Rejser til Estoril
Ønsker I at være nær storbyens puls med alle dens seværdigheder, er dette stedet, hvor man også kan nyde det brusende Atlanterhav.
Rejser til Evora - Alentejo
Rejser til Evora - Alentejo
Portugals spisekammer Alentejo er kendt som Portugals kornkammer. Ud over at være et af landets frodigste områder er Alentejo den mindst beboede del af Portugal og derfor også den mest oversete af turister - og det er en skam!
Rejser til Faro - Algarve
Rejser til Faro - Algarve
Europa og Afrika på èn gang Portugals sydkyst, Algarve, er kendt for sin mange fine sandstrande og som et af Europas bedste golfsteder.
Rejser til Funchal - Madeira
Rejser til Funchal - Madeira
​Den grønne perle Som en subtropisk perle rejser Madeira sig fra Atlanterhavets varme golfstrøm. Omgivet af det lune hav og med sine mange solskinstimer har øen en flora uden lige så tæt på Europa.
Rejser til Lissabon
Rejser til Lissabon
Europas eksotiske hovedstad, Lissabon, er en charmerende blanding af historiske bygninger og det sidste nye inden for moderne arkitektur. Med sin beliggenhed på syv høje har man fra flere steder i byen en imponerende udsigt over byen og Tejofloden, der stille passerer Lissabon på sin vej til Atlanterhavet.
Rejser til Azorerne
Rejser til Azorerne
idt i Atlanten Med sin beliggenhed midt i Atlanterhavet, næsten halvvejs til Amerika, er Azorerne Europas vestligste rejsemål.
Rejser til Porto
Rejser til Porto
​Langs den grønne og rige kyst Portugals næststørste by Porto er for de fleste synonym med hjemsted for den kendte portvin. Med sin placering på de stejle skrænter langs Douroflodens udløb i Atlanterhavet danner byen en smuk og historisk ramme om flodens møde med havet.
shade