Billige Rejser til Asien 

Asien byder på fantastiske kulturskatte, smukke strande, storbyer i verdensklasse, gastronomi i særklasse og meget mere. 

Rejser til Cambodja
Rejser til Cambodja

Siden valget i 1993 har landet været åbent for rejsende, som i stadigt stigende antal er kommet hertil for at opleve de fantastiske bygningsværker og kulturen. Det er naturligt nok det fantastiske Angkor Wat, som tiltrækker sig størst opmærksomhed. Du kan dog også flyve til Phnom Penh 

Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne

Tropeøer, svajende palmer, dybblåt havvand, en lun brise og en varm og gæstfri befolkning. Det lyder næsten som jordisk paradis - og det er heller ikke langt fra sandheden. De bestiller flybilletten til Manila men du kan også flyve til eksempelvis Cebul Island når du skal til Filippinerne.  

Rejser til Hong Kong
Rejser til Hong Kong

Fra de små fine gadekøkkener i gyderne smyger sig en liflig duft af krabbesuppe og stegte nudler. Gør som de lokale ved frokosttid, find et bord og et par plastik stole - indrømmet, det kan være svært - og krydder jeres ferieminder med en kulinarisk og kulturel oplevelse. Du flyver til Hong Kong by. Se også den video Finnair har lavet om Hong Kong.  

Rejser til Indonesien
Rejser til Indonesien

Selvom moderne rejsende langvejs fra ankommer i stadigt større tal, er der ingen grund til at frygte, at alt er blevet set og gjort før. Dette øhav udgør i dag en af verdens største stater, og muligheden for personlig udforskning og eventyr er i sandhed uden grænser. De mest populære destinationer i Indonesien er Bali, Jakarta og Sumatra.

Rejser til Japan
Rejser til Japan

Japan er et fantastisk land, men det er cirka kun 13.000 danskere der besøger landet hvert år. Und dig selv den oplevelse, at lægge rejsen forbi Japan og besøg skønne destinationer som Okinawa, Tokyo og Osaka

Rejser til Kina
Rejser til Kina

Det meste af Kina ligger i tempereret zone med klart forskellige årstider. Landet har store klimatiske forskelle som følge af monsunen, landets størrelse og højdeforskelle. Mens det generelt er varmt og fugtigt i det sydøstlige og centrale Kina, er den nordlige og nordøstlige del relativt tør. Den bedste rejsetid er forår (maj) til efterår (september-oktober).

Rejser til Laos
Rejser til Laos

En rejse gennem historien Laos ligger i hjertet af Indokina og deler grænser med Kina og Myanmar i nord, Thailand i vest, Cambodja i syd og Vietnam i øst. På trods af den centrale placering er Laos det mest ukendte og mindst udviklede land i regionen.

Rejser til Macau
Rejser til Macau

I dag er Macau en farverig by med et væld af arkitektoniske perler fra kolonitiden krydret med en kinesisk kultur og arkitektur. De gamle traditioner for spil lever fortsat i bedste velgående.

Rejser til Malaysia
Rejser til Malaysia

Den syvende rejsehimmel Maleriske fiskerlandsbyer, teplantager i højlandet, forrevne bjergtoppe i firetusind meters højde, jomfrue-lige tropiske skove, kilometervis af mennesketomme hvide sandstrande, nogen af verdens smukkeste koralrev og et unikt dyre- og planteliv. Læg hertil den sjældne og ægte gæstfrihed, der er det malaysiske folk særegne kendetegn.

Rejser til Singapore
Rejser til Singapore

Oplev en by i konstant bevægelse og forandring. Singapore er byen hvor du kan gå på oplevelse både dag og nat, i det spændende byliv. Her er det hele byliv, kultur og natur.

Rejser til Sydkorea
Rejser til Sydkorea

Landet med bjerge og floder uden ende Korea er kendt som landet med de endeløse floder, der snor sig gennem snævre pas mellem stejle bjerge og I vil opleve at, rejse gennem landet er et utroligt eventyr. De fleste flybilletter er til Seoul og det er der de fleste starter rejsen til Sydkorea. Hvis I har tid anbefaler vi at I rejser med busser og tog. De standser ofte undervejs, og I får mulighed for at se mere af den smukke natur. Naturens kraft er utallige gange blevet demonstreret for dem der har prøvet at forcere floderne. 

Rejser til Taiwan
Rejser til Taiwan

Så langt tilbage man kan huske, har Taiwan og Kina været uadskillelige, både geografisk og historisk. De deler den samme kulturelle arv. I 1949, efter den Kinesiske borgerkrig, da Nationalisten Chiang Kai-Shek blev udvist fra Kina etablerede han Taiwans nuværende hovedstad, og Taipei.

Rejser til Thailand
Rejser til Thailand

De mest populære destinationer i Thailand er Bangkok, Phuket og Koh Samui Læs mere om de enkelte rejsemål inden du beslutter dig.

Rejser til Vietnam
Rejser til Vietnam

De fleste tænker på Vietnam som krig, men faktisk byder Vietnam på fantastisk natur, smukke strande, venligt folkefærd og en yderst rig kulturarv. Snyd dig ikke selv for at opleve steder som Ha Long Bay, Sapa, Ho Chi Minh City eller Hanoi. 

shade