Rejser til Filippinerne

Tropeøer, svajende palmer, dybblåt havvand, en lun brise og en varm og gæstfri befolkning. Det lyder næsten som jordisk paradis - og det er heller ikke langt fra sandheden. Filippinerne er et fantastisk rejsemål med en rig og afvekslende natur der spænder over regnskov, forrevne bjerglandskaber, opdyrket lavland og rygende vulkaner.

Størstedelen af befolkningen er bosat i lavlandet, men i de fjernliggende egne lever de farverige etniske minoriteter. Fælles for dem alle er en sjælden og oprigtig gæstfrihed.

Rejser til Bohol Island
Rejser til Bohol Island

En kort sejltur fra Cebu og man lander i en helt anden verden. Brede sandstrande, azurblåt hav og en smilende befolkning byder en velkommen til paradis hvor der ikke kommer mange andre turister. 

Rejser til Cebu Island
Rejser til Cebu Island

Sprudlende storby til den ene side og frodige koralstrande til den anden. Mactan Island byder på en lang række af internationale hoteller spredt ud over et stort areal.

Rejser til Manila
Rejser til Manila

Mødet med Filippinerens hovedstad og dens ca. 12 millioner indbyggere er overvældende - på en gang betagende, tiltrækkende, frastødende og kaotisk. Manila huser landets absolutte elite der i det overdådige velhaverområde, Makati, lever omgivet af eksklusive forretninger, boliger og biler i millionklassen.

shade