Asien  >  Filippinerne  >  Manila

Rejser til Manila

Mødet med Filippinerens hovedstad og dens ca. 12 millioner indbyggere er overvældende - på en gang betagende, tiltrækkende, frastødende og kaotisk. Manila huser landets absolutte elite der i det overdådige velhaverområde, Makati, lever omgivet af eksklusive forretninger, boliger og biler i millionklassen. Et område i skærende kontrast er storbyens berygtede losseplads, Payatas, hvor 20.000 affaldssamlere har deres liv.

Manila har aldrig haft renommé af at være en smuk by. Planløs byudvikling og en stor befolkningstæthed giver store trafikale problemer i hovedstaden, men kan man udholde disse trængsler, er den absolut værd at bruge et par dage på at opleve. Byen er en bizar blanding af spansk, amerikansk og asiatisk kultur i moderne klæder. I de små stræder forvandles den hæsblæsende storby til et blomstrende landsbyliv hvor leende børn leger mellem gydens smalle træhuse.

 

 

Flybilletter til Manila
Flybilletter til Manila

Sådan finder du billige flybilletter til Manila, Filippinerne. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Manila og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade