Rejser til Hong Kong

Fra de små fine gadekøkkener i gyderne smyger sig en liflig duft af krabbesuppe og stegte nudler. Gør som de lokale ved frokosttid, find et bord og et par plastik stole - indrømmet, det kan være svært - og krydder jeres ferieminder med en kulinarisk og kulturel oplevelse. 

Hong Kong dækker et område på størrelse med Lolland. Pulsen i den lille bjergrige provins er enestående og bliver ofte kaldt Østens "New York". Med sine 7 millioner kan pladsen godt føles lidt trang til tider. Hong Kong byder på mere end en storby. Der er 260 øer, mange af dem ubeboet, hvortil man kan tage endagsturer til små fiskelandsbyer eller en afsides beliggende strand. 

Mere end 75% af Hong Kongs areal er naturparker, hvor der er pragtfulde muligheder for at vandre. Byen har flere små oaser, ta´ f.eks. sporvognen op til Victoria Peak (Hong Kong Island), hvorfra der er en storslået udsigt over Hong Kong og et af verdens travleste havneområder. 

Besøg også Aberdeen Harbour, der er et populært udflugtsmål. Her ligger et stort antal flydende restauranter med fornuftige priser og en god og afslappet atmosfære. Men Hong Kong er også en moderne storby med gigantiske skyskrabere klædt i glas og stål, fashionable designforretninger, stormagasiner, en velfungerende infrastruktur og en af verdens mest moderne lufthavne Chek Lap Kok. 

Prisniveauet på mærkevarer er stort set det samme som i Danmark, men er man knap så kritisk mht. "mærkevarens" ægthed, er der rigtig mange penge at spare. Besøg gademarkederne, fabriksudsalg eller natmarkedet ; her er alt, hvad hjertet kan begære fra tøj til CDer, elektronik og legetøj - kort sagt: alt hvad der kan laves i plastik CHEK LAP KOK: 

Det prestigefyldte lufthavnsprojekt Chek Lap Kok, der også omfatter Tsing Ma -broen, verdens længste hængebro, stod færdigt i 1997 og fungerer i dag som knudepunkt for al trafik fra og til Sydkina. Det betyder, at lufthavnen årligt håndterer op mod 30 millioner passagerer. Med en fortræffelig forbindelse med tog til Kowloon og videre til Hong Kong Island, er den 34 km lange transport fra Chek Lap Kok, hvor lufthavnen ligger, overstået på 23 minutter.

Flybilletter til Hong Kong
Flybilletter til Hong Kong

Sådan finder du billige flybilletter til Hong Kong, Hong Kong. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Hong Kong og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade