Rejser til Singapore

Oplev en by i konstant bevægelse og forandring. Singapore er byen hvor du kan gå på oplevelse både dag og nat, i det spændende byliv. Her er det hele byliv, kultur og natur. Når du bestiller din flybillet til eller via Singapore med Ticket2Travel, får du en gratis lougnebillet til Singapore Loungen i lufthavnen, hvor du kan få gratis forplejning. 

Loungen i Singapore lufthavn

Singapore lufthavn er blevet kåret som verdens bedste lufthavn for andet år i træk.

 • Stort udvalg af gratis drikkevare
 • Udvalg af forskellige delikatesser
 • Massagestole til at løsne op efter flyveturen
 • Gratis Wi-Fi
 • Badefaciliteter

Seværdigheder i Singapore

Et sted man bestemt ikke må gå glip af når man besøger Singapore, er Sands Skypark, hvor de blandt andet har en kæmpe pool på taget, med panorama udsigt over Singapore. 

 • Universel Studios Singapore
 • The Singapore flyer
 • China Town
 • Little India
 • Sentosa island
 • Zoologisk have – Kan ses i dag og aftentimerne
 • Se Singapore fra oven i en Cable car

Madoplevelser i Singapore

Der findes en frugt i Singapore, som er kendt for at være den mest lugtende frugt i verden. Nogle elsker den, andre hader den. Prøv at smag Durian frugten, og se hvad du synes.

 • Salt grill – Nyd din mad med udsigten fra 55. sal
 • Singapore Flyver – Roterende restaurant
 • Son of India – Indisk gourmet når det er bedst

Vil man se Singapore efter mørkets frembrud er der mange muligheder, man kan nyde ægte ”Sling” drink på Raffles hotel, eller tage til China Town night marked.

Shopping i Singapore

Hvis det er en shopping tur man vil på, er Singapore også byen for det, der er storcentre overalt. Blandt andet har Ion Orchard, har sin egen Metro station.

Andre steder at shoppe i Singapore

 • China Town
 • Orchard road – Det store shopping område i Singapore

Rejseinformation om Singapore

Ud over det moderne centrum har hver etnisk gruppe sit eget distrikt, såsom Chinatown med små hyggelige sidegader, Arab Street og Little India med det farverige gadeliv. Det multi-etniske samfund afholder i løbet af året mange spændende og flotte festivaler, hvor I vil kunne opleve lokale optræde med musik og dans, iført farvestrålende dragter. 

Da Singapore blev en selvstændig republik i 1965, havde øen været koloniseret i 146 år. Den moderne udvikling tog fart i 1819, anført af Sir Stamford Raffles, der bl.a. har lagt navn til Raffles Hotel, der er et af verdens fineste. 

Singapore har oplevet en enorm økonomisk fremgang. Den lave skat gør landet købekraftigt og har tiltrukket udenlandske investorer, der i dag kommer hertil for at købe bl.a. tøj og elektronisk udstyr. 

At købe ind i Singapore er en stor fornøjelse. En gåtur på den store indkøbsgade "Orchard Road", er et "must". Her ligger store indkøbscentre og gaden er prydet med butikker, cafeer og restauranter. Dog er priserne steget i takt med den økonomiske fremgang. Ønsker I at købe elektronisk udstyr, gør I klogt i at undersøge priser hjemmefra. 

Singapore har meget at byde på, og I kan nemt komme rundt til de forskellige seværdigheder, bl.a. Sentosa Island. 

Singapore After Dark

Mohamed Sultan Road og de omkringliggende gader er vel nok det mest "hippe" og pulserende område i Singapore. Her finder I barer og natklubber med forskellige musikstile og med indretning der leder jeres tanker hen på et tema eller miljø.

Prinsen og Løven

Singapore fik sit navn allerede i 1300-tallet. En prins fra Sumatra menes at have set en hvid løve på stranden da han kom sejlende hertil. Prinsen gav øen navnet Singa Pura - Hvid Løve. Da løver aldrig har levet her, var det med stor sandsynlighed en tiger prinsen så. Dog har østaten valgt at beholde den hvide løve som varetegn, blandt andet i form af en 8 meter høj statue - Merlion - i havnens indløb. 

Chinatown

Selvom dele af Chinatown er blevet revet ned og saneret, vil I kunne finde fascinerende steder at udforske. Tidligt på morgenen er aktiviteten mest udpræget. Handlende med blomster, spåkoner, kaligrafi og tempelgængere er stadig en del af bybilledet. Mest karakteristisk er Chinatown mellem Upper Pickering Street i nord og Kreta Ayer Road og Maxwell Road i syd. De trehjulede cykler, "rickshaws", er næsten forsvundet helt fra gadebilledet. I finder dem som regel kun i Chinatown. Husk at aftale prisen inden I sætter jer op i sædet. 

Arab Street i Singapore

Dette er Singapores muslimske kvarter. Det er traditionelt et tekstildistrikt, fyldt med batik fra Indonesien, silke og saronger fra Malaysia. Her finder I også Sultan Mosque, Singapores største moske. Dog anbefaler vi at I også ser den mindre, Malabar Muslim Jama-ath moske, som er langt den flotteste. I restauranterne langs North Bridge Road samt gadekøkkenerne på Bussorah Street får I serveret rigtig god indisk og muslimsk mad. I skumringen er der en meget hyggelig atmosfære. 

Little India

Dette beskedne men farverige område med tætliggende butikker, særprægede lugte, og musik fra de mange hindufilm, er forløsende i pertentlige Singapore. Little India er koncentreret omkring den sydlige del af Serangoon Road. Her kan I købe det billede af en hinduistisk gud I altid har ønsket jer, spise storartet vegetar mad mens I beundrer gadekøknernes kokke trylle med maden. Zhujiao Centre er den store markedsplads, hvor I finder mange interessante krydderibode og Little Indias største seværdigheder, templerne Veerama Kali Ammam, Sri Srinivasa Perumal og det prangende Temple of 1000 Lights. 

Festivaler i Singapore

Singapore rummer flere forskellige religioner og kulturer, så der er masser af begivenheder at fejre året rundt. Det er vigtigt at I tager højde for de forskellige festivaler og reserverer hotel i god tid. Det er spændende at være en del af de store, eksempelvis Kinesisk Nytår (januar/februar), hvor I kan opleve elegante dragedanse, farvestrålende optog, fantasifulde udsmykninger og festfyrværkeri. 

I juli er der Food Festival og butikkerne holder årets store udsalg, der går under navnet G.S.S RAFFLES HOTEL: Sir Stamford Raffles har virkelig formået at sætte sit præg på det centrale Singapore. Det charmerende Raffles Hotel åbnede i 1887 i en melankolsk gammel bungalow, bedre kendt dengang som "Strand Huset". Erklæret National Monument i 1987, efterfølgende restaureret og genåbnet i 1991. Den verdensberømte drink - Singapore Sling, blev opfundet af en bartender her i 1915. Mange turister kommer hertil, og betaler ca. 100 kr. for at nyde en "ægte" Singapore Sling. 

Sentosa Island

4 km² oplevelser Sentosa er den største og mest kendte af de mange småøer omkring Singapore samt den mest besøgte attraktion, især i weekenden. Øen giver oplevelser og afslapningsmuligheder og er et værdsat udflugtsmål. Her findes stort set alt på den 4 km² store ø, museer, akvarium, strande (med importeret sand) sportsfaciliteter, vandrestier, restauranter og meget andet. Der er kun 500 meter mellem byens skyskrabere og den pragtfulde ø Sentosa. Sentosa og Singapore er forbundet med bro, svævebane og båd, blandt andet en hjuldamper. Svævebanen fører fra World Trade Center over havnen til Sentosa. Det er en flot tur med vidunderlig udsigt fra gondolen, ned over skibene i havnen, byens skyskrabere og Sentosa. 

Det er historisk interessant at besøge Krigsmuseet, ét af i alt 3 museer på øen. Krigsmuseet fortæller hele den utrolige historie om Anden Verdenskrig i Østen samt Singapores fald til Japanerne. 

I akvariet Underwater World går I under vandet, gennem en tunnel mens I ser alverdens fisk. Langt de fleste af øens seværdigheder kan I beskue ved at tage det lille tog, som kører på en højtliggende skinne kaldet monorail. Fra toget har I en flot udsigt over parken. Toget stopper ved hver attraktion, hvor I kan stå af og på som det passer jer. På øen finder I også en sommerfuglepark, Fantasy Island som er et kæmpe vandland med flere forskellige vandrutschebaner, Volcanoland hvor I kan rejse til "jordens indre" og Asian Village, en hyggelig landsby som består af huse fra andre lande i asien.

Flybilletter til Singapore
Flybilletter til Singapore

Sådan finder du billige flybilletter til Singapore, Singapore. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Singapore og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade