Flybilletter til Singapore

Der er mange flyafgange til Singapore. Find og sammenlign priser på flybilletter på flyselskaber til Singapore inden du bestiller din flybillet. Du kan ændre din søgning så den passer til dine behov, uanset om du flyver fra København, Aalborg, Billund eller Hamborg.

Singapore lufthavn

Singapore er en af Asiens vigtigste knudepunkter for handel og transport. Herfra går der fly til mange af Asiens øvrige destinationer. Der går direkte fly fra København til Singapore med SAS og Singapore Airlines. Med et stop undervejs er mulighederne utallige. Du kan for eksempel flyve med Qatar Airways (via Doha), Emirates (via Dubai), Finnair (via Helsinki), British Airways (via London), Turkish Airlines (via Istanbul), Swiss (via Zurich) og KLM (via Amsterdam).

Ankomst Singapore lufthavn

Singapore lufthavn har vundet adskillige priser for at være én af verdens bedst organiserede og overskuelige lufthavne. Når du lander i Singapore lufthavn, følger du skiltene mod immigrationen. Danske statsborgere behøver ikke visum til Singapore, men passet skal være gyldigt i minimum 6 måneder ved indrejse og du kan blive bedt om at vise billet for din hjemrejse eller din videre rejse. Du kan få op til 3 måneders visumfrit ophold til Singapore. Efter du har fundet din bagage på bagagebåndet går du gennem tolden, hvorefter du når ankomsthallen.

Her har du mulighed for at hæve eller veksle penge, bestille hoteller og transfers og købe fornødenheder i en af kioskerne. Du finder alt, hvad du behøver i ankomsthallen. Der er adskillige mulighed for at komme fra lufthavnen og ind til centrum eller dit hotel. En hurtig og billig mulighed at komme til centrum på, er at tage metroen, som afgår fra lufthavnens kælderetage. Der går også offentlige busser mellem Singapores centrale midtby og lufthavnen, mens der går taxaer med taxameter til rimelige priser lige uden for lufthavnens ankomsthal. Vi anbefaler at tage en offentlig taxa, hvis du gerne vil køres direkte til dit hotel.

En tur med taxa fra Singapore lufthavn til midtbyen tager ca. 30 min og koster mellem 18 og 38 Singapore Dollars. Dertil kommer et mindre lufthavnsgebyr på ca. 25 kroner. Vær opmærksom på, at der efter midnat til klokken 6 om morgenen skal betales 50% ekstra i nattillæg.

Videre fra Singapore

Fra Singapore går der direkte fly til mange af de omkringliggende byer og destinationer i Sydøstasien. Herfra kan du for eksempel tage til Kota Kinabalu eller Kuching på Borneo. Du kan flyve til Langkawi og Kuala Lumpur på Malaysia-fastlandet, og endelig er der gode flyforbindelser til Australien og New Zealand.

Er du til eventyr, er det fra togstationen i Singapore muligt at taget toget hele vejen op gennem Malaysia og Thailand.

 

Rejser til Singapore
Rejser til Singapore

Et sted man bestemt ikke må gå glip af når man besøger Singapore, er Sands Skypark, hvor de blandt andet har en kæmpe pool på taget, med panorama udsigt over Singapore. 

 

shade