Asien  >  Sydkorea  >  Seoul

Rejser til Seoul

Seoul, Sydkorea, Ticket2TravelSeoul, som er Sydkoreas pulserende og ultramoderne hovedstad, er en sand østasiatisk metropol. Selve byen har 11,8 millioner indbyggere, og regner man forstæderne med, bor her hele 25,6 mennesker. Som feriegæst i Seoul kan du ikke undgå at bemærke, at du i dén grad er kommet til kontrasternes by: Seoul er en fascinerende blanding af ældgamle traditioner og det nyeste nye inden for moderne teknologi; den er hjem for såvel endeløse rækker af små gadesælgere, der tilbyder frisk, dampende varm mad på farten, som for kæmpemæssige bydistrikter dedikeret til nattelivet. Det er også her, du finder et væld af uddannelsesinstitutioner, som er verdenskendte for det ekstraordinært hårde pres, de lægger på deres elever og studerende, side om side med buddhistiske templer, hvor man kan dyrke nu'et i fredfyldte, harmoniske omgivelser.

Oplevelser i Seoul

Ungdomskulturen i Seoul er dristig og trendsættende for hele Asien, men på vanlig kontrastfyldt manér lever den side om side med en kulturel konformisme, som kan virke knusende på enhver individualistisk impuls. Også arkitekturen er kendt for sine vilde kontraster: Forvent at se bygninger af utrolig skønhed det ene øjeblik, og det næste række efter række af grå, uinspirerende betonklodser. Seoul er under alle omstændigheder byen, hvor dine sanser aldrig behøver at kede sig – der venter altid noget nyt rundt om hjørnet.

Det er selvfølgelig et must for den nysgerrige feriegæst at besøge mindst et af Seouls fem imponerende paladser. Vælg for eksempel det smukke Changgyeong-gung-palads fra 1104, som var sommerresidens for Koryo-dynastiets konger. Tag også til det store Gyeongbuk-palads, som blev jævnet med jorden i 1592 og siden restaureret. Find derefter vej videre til det nærliggende forstads-område Bukchon, som består af flere små landsbyer, hvor kongefamiliens slægtninge og højtstående embedsmænd tidligere boede. Her kan du opleve hele 900 af de traditionelle koreanske hanok-huse. Disse huses særlige fremtoning gør dette område til Seouls mest billedskønne centrum for mad, kultur og kunst.

Find billige flybilletter til Seoul

Flybilletter til Seoul
Flybilletter til Seoul

Sådan finder du billige flybilletter til Seoul, Sydkorea. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Seoul og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade