Asien  >  Thailand

Rejser til Thailand

Billige rejser thailand, billige rejser til thailand, rejser thailand, rejser til thailandSkal du på ferie i Thailand? Landet byder på utrolig mange spændende steder, så uanset om du har i sinde, at flyve til Bangkok, Chiang Mai, Phuket eller Koh Samui, så finder vores søgemaskine de bedste priser på din flybillet til Thailand. Rejser du uden for højsæsonen, december til marts, så er prisen på flybilletterne væsentligt billigere. Vi har et stort udvalg af flybilletter thailand.

"Lavpris" flyselskaberne, såsom Aeroflot og Norwegian er begyndt at flyve oftere til Bangkok. Ønsker du at rejse med nogle af de større flyselskaber, er Thai Airways naturligvis et af danskernes favorit flyselskab, men også Emirates, KLM, Turkish Airlines og Qatar Airways har gode forbindelser til Thailand. Der er naturligvis mange andre luftfartselskaber som har Thailand i sit rutenet, men det skifter alt afhængigt af sæsonen. 

Der findes en lang række af alternativer, hvis du er på udkig efter en rejse til Thailand. Det betagende, asiatiske land har alt, hvad den rejselystne begærer – og mere til. Den brede vifte af muligheder inden for rejser til Thailand består blandt andet i trekking i Nordthailand. Mange områder i Thailand er ideelle til trekking, og hvem lader sig ikke fascinere af lodrette klippevægge og brusende vandfald? Desuden vil en sådan rejse måske byde på glimt af Thailands vilde dyreliv. En anden mulighed er at besøge nogle af øerne i det sydlige Thailand. Her vil der med garanti være bountystrande at finde, og desuden vil der ved mange af øerne være rig mulighed for snorkling og dykning. Du kan læse mere om gode strande på Beachmeter.

I den lidt anden boldgade befinder storbyferien sig. Bangkok er en fascinerende og hektisk storby, hvor man vil møde mærkværdige kontraster. Her vil der både være plads til tempelbesøg og powershopping med gode tilbud i en og samme ferie.

Den der rejser til Thailand vil erfare, at Thailand er et aldeles alsidigt land med islæt både fra øst og vest, flotte turistattraktioner, gamle seværdigheder samt en overdådig natur. Én rejse kan umuligt indfange det hele, og af samme grund vil mange vælge at tage på flere rejser til Thailand. 

Information om Thailand

Thailand ligger midt i Sydøstasien og kaldes med rette østens eksotiske juvel. Turister der forlader Thailand, har masser af overvægt, mest i form af gode oplevelser, der følger resten af livet. Mange kan ikke undvære dem og vender tilbage efter mere gang på gang efter nye positive oplevelser og indtryk. Thailand er et paradis hvor du har mulighed for at opleve regnskovklædte bjerge, jungler med et rigt dyreliv, orkidéer og andre eksotiske planter, brusende floder og hvide sandstrande med svajende palmer. Dertil kommer storslåede templer, pulserende storbyer, en enestående kultur og en overvældende gæstfrihed. Uanset hvilke ferieønsker I måtte have, er Thailand i stand til at opfylde dem - til en overkommelig pris. 

Det centrale Thailand - en karakterfuld oplevelse

Skønt flere og flere turister søger mod de fjerntliggende hjørner af landet, opholder mere end 70% af alle besøgende sig i Bangkok. Byen er et slaraffenland for shopping-entusiaster, eksotisk og modsæt-ningsfyldt. Men vigtigst af alt er Bangkok det naturlige udgangspunkt uanset om I søger badestrande, tropisk regnskov eller oplevelser med kulturelt og historisk islæt. Køres blot 2-3 timer sydpå er I fremme ved Siambugtens bedste strande, ved Cha-Am og Hua Hin. Men også Pattaya, Jomtien og øerne Koh Chang og Koh Samet er let tilgængelige. Vælges motorvejen mellem Bangkok og Pattaya / Jomtien er I fremme på under 2½ time, mens transporten til disse strandområders diametrale modsætning, Koh Chang, tager 4 timer med privat transfer. Med lokal transport skal det meste af dagen sættes af. Få timers kørsel østpå fra Bangkok er landskabet total ændret og harmonien og roen genskabt. Det virker næsten paradoksalt når man inden frokost står i Khao Yai Nationalparken. Glemt er larmen fra morgen-trafikken i Bangkok, nu høres kun lydene fra regnskovens frodige indre. Køres tilsvarende mod nord er der bl.a. ruinbyen ved Ayutthaya, og den historiske bro over floden Kwai. Her er hverken naturen eller oplevelserne mindre imponerende.

Det nordlige Thailand - på besøg i en anderledes verden

Det er i den nordlige og østlige del af landet, at I finder det ægte Thailand. Kulturskatte, storslåede naturoplevelser og en spændende befolkningssammensætning. Besøg meo-stammen med store turbaner og klirrende sølvsmykker, yao-folket i deres smukt broderet tøj og de karakteristiske paduang-folk "long neck" der er flygtet fra Burma og nu lever i små landsbyer omkring Mae Hong Son. Gå på oplevelse i naturen, rid på elefanter, eller se hvordan det sirligt forarbejdet kunsthåndværk bliver til. En ferie i Thailand er ikke fuldendt, før I har været på besøg i den nordlige del af landet. Kort sagt - her venter bjerge af oplevelser.

Det sydlige Thailand - farverigt & fristende

Den sydlige region begynder ved Chumphon og ender ved den malaysiske grænse. Vi har bestræbt os på, at få så bredt et udbud af strandområder og tropeøer - og vi har gjort os umage for at beskrive områderne så nøgtern som muligt. Et andet ikke uvæsentligt kriterie, når der vælges badedestination er vejret. Fra Det Indiske Ocean kommer sydøst-monsunen i perioden fra april til oktober. Det betyder lavsæson på Phuket og de omkringliggende øer og strandområder. På den østlige side, hvor Koh Samui er den bedst kendte af øerne, ligger regntiden i perioden mellem oktober og december. Giv jer god tid til at finde den strand, ø, resort eller hotel, der indfrier jeres forestillinger og ønsker til en eksotisk strandferie.

Flyselskaber til Thailand

Der er i dag mange flyselskaber som tilbyder ruter til Thailand og naturligvis flyver de fleste til Bangkok lufthavn. Fra Kastrup lufthavn kan du flyve direkte til Bangkok i Thailand med Thai Airways, SAS og Norwegian. Skal du rejse fra andre lufthavne f.eks Billund eller Aalborg finder du gode forbindelser med flyselskaber som Lufthansa og KLM. Når du søger efter flybilletter til Thailand her på Ticket2Travel kan du i oversigten se hvilke flyselskaber der har de bedste priser og forbindelser.  

Populære rejsemål i Thailand

Rejser til Bangkok
Rejser til Bangkok

Bangkok kaldes også østens Venedig og rejser du til Bangkok som er Thailands mægtige hovedstad skal du forvente at opleve en travl, varm og hektisk storby. Bangkoks samlede areal er på ca. 1.600 kvm. og dækker således et areal på størrelse med det halve af Fyn.

Rejser til Chiang Rai
Rejser til Chiang Rai

Den Gyldne Trekants hovedstad Chiang Rai ligger godt 100 km nord for Chiang Mai i området nær Den Gyldne Trekant. Byen er et fint udgangspunkt for vandreture ind i Den Gyldne Trekant og bjergområderne Doi Tung og Mae Salong eller til et besøg i den charmerende landsby Mae Sai.

Ferie i Chumphon
Ferie i Chumphon

Chumphon er også et oplagt udgangspunkt for "island hopping". Fra byens lille havn afgår dagligt færger til Koh Tao og Koh Phangan - fra begge øer er der forbindelse til Koh Samui, hvorfra der kan flyves retur til Bangkok.

Flybilletter til Thailand
Flybilletter til Thailand

Der er intet at sige til, at Thailand er et af danskernes foretrukne rejsemål i østen. Af samme grund har flybilletter til Thailand i en lang årrække har været i meget høj kurs. Det er selvsagt, at det har stor betydning, hvorvidt der rejses i eller udenfor sæson.

Rejser til Hua Hin
Rejser til Hua Hin

Området har da også rigtig meget at byde på. Er du vild med golf, kan du i Hua Hin finde nogle af Thailands bedste golfbaner. De ligger i utrolig smukke omgivelser og har masser at udfordringer.

Ferie i Khao Sok
Ferie i Khao Sok

Foruden mødet med nationalparkens mange beboere, ikke mindst de nysgerrige aber, tør vi godt love, at kanoturen vil være blandt de ferieindtryk, som vil brænde sig fast på nethinden. 

Rejser til Koh Samui
Rejser til Koh Samui

Rejser til Koh Samui i Thailand kan eventuelt kombineres med besøg på de nærliggende øer Koh Pha-ngan eller Koh Tao.

Rejser til Krabi
Rejser til Krabi

Flyver du til Phuket er der 2½ times kørsel til Krabi. Fra november til april er der også muligt at sejle fra Phi Phi Island til Krabi. For at komme til Railay Beach sejles ydeligere 15 minutter fra Ao Nang Beach. 

Ferie på Phi Phi
Ferie på Phi Phi

Phi Phi er kendt for optagelsen af filmen The Beach men også fantastiske sandstrande til den ultimative daseferie.

Rejser til Phuket
Rejser til Phuket

Rejser til Thailands største ø Phuket er meget populære. Mange danskere elsker kombinationen af smukke strande og livligt natteliv. Den mest populære strand er Patong Beach, hvor der kan festes natten lang, men også strandene Kata og Karon er fulde af liv. Du kan dog også finde mere rolige områder, når du rejser til Phuket som for eksempel Ya Nui eller Ao Yon. 

Rejser til Trat
Rejser til Trat

Trat lufthavn ligger 4-5 timers kørsel eller en flyvetur på under en time i sydøstlig retning fra Bangkok. Trat lufthavn blev bygget af Bangkok Airways, som også er eneste selskab, der flyver ruten mellem Bangkok lufthavn (Suvarnabhumi) og Trat lufthavn.

shade