Billige flybilletter til Bangkok

Billige flybilletter til Bangkok, billige fly til bangkok, flybillet bangkok, københavn bangkokDer er mange flyafgange til Bangkok. Find og sammenlign priser på flybilletter på flyselskaber til Bangkok inden du bestiller din flybillet. Du kan ændre din søgning så den passer til dine behov, uanset om du flyver fra København, Aalborg, Billund eller Hamborg. Der er mange flyselskaber som flyver til Bangkok, men de fleste har en mellemlanding på vejen. Thai Airways og Norwegian er to af de flyselskaber som flyver direkte. Men der er ofte også gode priser fra KLM, Air France, Turkish Airlines, Emirates og Aero Flot. 

Når du rejser til Bangkok, så får du de billigste flybilletter seks måneder før afrejsen. Bestil derfor rejsen i god tid. 

Flyv fra Danmark til Bangkok

Bangkok lufthavn er én af Asiens store transportknudepunkter, og der er derfor talrige flyselskaber, der flyver hertil. Fra Danmark plejer Thai Airways at tilbyde de bedste direkte forbindelser. Med Thai Airways er det muligt at flyve fra Bangkok og videre til mange øvrige af Sydøstasiens destinationer, uden at du skal tjekke bagage ind igen.  Hvis du har det fint med et enkelt stop undervejs mellem Danmark og Bangkok, kan du for eksempel vælge mellem Lufthansa, KLM, Finnair, Qatar Airways, Emirates, British Airways m. fl.

Ankomst i Bangkok lufthavn

På trods af sin størrelse er Bangkok lufthavn relativt let at finde rundt i. Umiddelbart når du træder ind i ankomsthallen, vil du blive mødt af talrige repræsentanter for hoteller og transportfirmaer. Hvis du ikke har booket lufthavnstransport hjemmefra, har du adskillige muligheder for at komme ind til Bangkok midtby og dit hotel, så lad være med at takke ja til det første transporttilbud, du får. Inden du finder din transfer, kan du eventuelt benytte dig af én af ankomsthallens hæveautomater, så du har lokal valuta på dig. Varigheden af turen til dit hotel afhænger af dit hotels beliggenhed, din valgte transportform og i høj grad af trafikken. Mellem kl. 7-9 kl. 16-20 på hverdage, vil der normalt være en hel del trafik i byen. Lufthavnstransporten til dit hotel tager almindeligvis mellem en halv og en hel time.

Med taxa fra Bangkok lufthavn

Den mest almindelige måde, at komme ind til Bangkok på er med en offentlig taxa. Følg skiltene med "Public Taxi". Uden for lufthavnens udgang, vil lufthavnens personale hjælpe dig med at praje en taxa samt forklare chaufføren, hvor du skal hen. Insistér på at chaufføren skal benytte taxameter, hvis han eller hun foreslår et fast beløb. Du kan være sikker på, at en tur med taxameter vil være billigere. Bemærk, at der er en lille lufthavnsafgift. Afhængig af hvor du skal bo og af, hvor slem trafikken er, kan det være en idé af benytte betalingsvejene. Denne afgift vil blive lagt oveni det, taxameteret viser. Efter vores erfaring er langt de fleste taxachauffører flinke og benytter kun omveje, hvis trafikken og vejene nødvendiggør det. En tur med en offentlig taxa fra lufthavnen og ind til midtbyen koster ca. 4-500 thailandske baht.

Hvis du har det fint med at betale lidt ekstra for en god privat transfer direkte til dit hotel, er der flere stande i ankomsthallen, hvor du kan købe såkaldte "limousine" transfers. Forvent endelig ikke en limousine, men en rummelig bil i god stand og en chauffør, der gerne kører roligere, end almindelige taxachauffører.

Skal du alene til Bangkok midtby?

Hvis du rejser alene og gerne vil spare tid og penge, kan du følge skiltene til Bangkok Airport Rail Link. Du skal ned på underetagen, hvor metroen vil tage dig ind til centrum af Bangkok, hvor du kan finde videre forbindelser til mange centrale områder med de øvrige toglinjer. Dette er en hurtig og billig måde at komme ind i centrum på. Bor du ikke tæt ved en metro- eller Skytrain-station, anbefaler vi, at du benytter en anden transportform fra Bangkok lufthavn. Skal du overnatte i backpacker-kvarteret omkring Khao San Road, går der jævnligt en fællesbus fra lufthavnen, men rejser du med andre, kan det sjældent betale sig.

Skal du videre fra Bangkok?

Mange vælger at undgå Bangkoks trafik og hektiske atmosfære ved at tage en direkte transfer fra lufthavnen, for eksempel til Hua Hin- eller Pattaya-området. Der afgår med jævne mellemrum busser til disse destinationer til meget konkurrencedygtige priser. Billetter kan købes på én af standene i ankomsthallen.

Skal du videre til Don Mueang, Bangkoks anden lufthavn?

Det er vigtigt at huske, at Bangkok har to lufthavne. Mange af lavprisselskaberne flyver fra Don Mueang lufthavn, som hovedsageligt betjener indenrigsruter. Der går en gratis shuttlebus mellem de to lufthavne 1-2 gange i timen. Turen tager ca. 1 time afhængig af trafikken. Husk at være i god tid, hvis du lander i Bangkok Lufthavn (Suvarnabhumi) og booker fly videre samme dag fra Don Mueang lufthavn.

Når du har købt dine flybilletter til Bangkok

Du kan godt begynde at glæde dig. Bangkok er Thailands pulserende hjerte, og byen byder på oplevelser for enhver smag. Gadernes virvar af biler, knallerter og mange mennesker står i direkte kontrast til roen i templerne. De lukker for en tid verdens kaos ude, og mange af dem er som oaser i storbyen. Her kan man betragte fredfyldte Buddhaer i eventyrlige omgivelser og skæve nysgerrig til de orangeklædte munke. Tempelkomplekset Grand Palace er stjernen over dem alle. Det ligger midt i Bangkok med en overdådighed af svungne tage og gyldne spir. Paladset var engang kongens residens, og inden for murene møder de besøgende en overvældende farverigdom blandet med rolige grønne pletter af velholdte plæner og formklippede træer. Bangkok byder på mange spændende templer, men hvis du kun har tid eller lyst til at se et enkelt, skal det være dette.

Du kan komme rundt i Bangkok på flere måder. Hvis du ikke har lyst til at bevæge dig rundt i byens mylder til fods, kan du vælge at tage en tuk-tuk. Det er en trehjulet fusion mellem en knallert og en rickshaw. Den har normalt plads til to passagerer foruden føreren, men trafikken er ofte tæt, og så kan Skytrain være et godt alternativ. Med Skytrain bevæger du dig rundt i byen ovenover bilkøerne, og det er en hurtig måde at komme rundt på. Et andet behageligt transportmiddel er bådene på floden Chao Phraya. Fra floden får du set byen fra vandsiden, og flere af templerne ligger tæt på landingsstederne.

Når du har fået nok af byens mange templer, kan det anbefales at besøge Pasteur Instituttet. Det er en slangefarm, som producerer slangeserum til behandling af personer, der er blevet bidt af en giftslange. Instituttets bestand af slanger leverer gift til produktionen af serummet og indgår også i slangeshowet, som vises på stedet.

Ønsker du at udforske Thailands andre spændende sider, kan du købe flybilletter til Chiang Mai i nord. Her kan du opleve bjergstammer, ride på elefanter eller tage på vandretur. Eller flybilletter til en af de sydlige destinationer, der byder på frodige øer, hvide sandstrande og eksotisk feriestemning.

Skal du videre ud i verden har Bangkok gode forbindelser til mange andre destinationer. Du kan eventuelt kombinere dine flybilletter til Bangkok med flybilletter til Singapore eller Australien og gøre din tur til en rundrejse.

Find rejseinspiration til Bangkok

Rejser til Bangkok
Rejser til Bangkok

Bangkok kaldes også østens Venedig og rejser du til Bangkok som er Thailands mægtige hovedstad skal du forvente at opleve en travl, varm og hektisk storby. Bangkoks samlede areal er på ca. 1.600 kvm. og dækker således et areal på størrelse med det halve af Fyn.

shade