Asien  >  Thailand  >  Hua Hin

Rejser til Hua Hin

Hua Hin er Thailands ældste ferieby, og det var selveste kongen, der opdagede stedet tilbage i 1920-erne. Han fik bygget et sommerpalads, og rejser til Hua Hin har stort set været populære lige siden. Området har da også rigtig meget at byde på. Er du vild med golf, kan du i Hua Hin finde nogle af Thailands bedste golfbaner. De ligger i utrolig smukke omgivelser og har masser at udfordringer.

På Hua Hins berømte natmarked kan du gøre mange gode køb. Boderne sælger alt fra lækker thailandsk mad til tøj, tasker, souvenirs og lokalhåndværk. Markedet åbner ved 18-tiden, og nogle boder holder åbent til ud på de små timer. De fleste lukker dog ved 23-tiden.

Rejser du til Hua Hin, bør du ikke gå glip af Abebjerget. Det ligger lidt uden for byen, og fra toppen er der den mest fantastiske udsigt over Hua Hin og bugten nedenfor. Som navnet antyder, er der mange aber på stedet. De kan blive meget nærgående, specielt hvis du fodrer dem.

Når du rejser til Hua Hin i Thailand, bør du heller ikke snyde dig selv for de store naturoplevelser, der kan opleves på en dagstur. En af de mest populære ture går til det imponerende Pala-U vandfald i 15 niveauer.

Information om Hua Hin

Det royale ferieparadis Hua Hin er en fredelig og charmerende fiskerlandsby, som ligger ud til Siam-bugten kun tre timers kørsel syd for Bangkok. Byen er Thailands ældste feriemål. Det var Rama VII, der så mulighederne i det skønne område, og i 1920'erne lod han opføre et palads, som han kaldte "Klai Klangwan" - direkte oversat "fjernt fra bekymringer". Et andet levn fra 1920'erne er det berømte Sofitel Hotel, som trods flere gennemgribende renoveringer har bevaret sin elegante stil og atmosfære. I området omkring byen ligger maleriske fiskerlandsbyer og store plantager med bl.a. ananas og sukkerrør. I de snævre krogede gader i centrum findes et væld af gode taverna-restauranter, hvor man kan spise for et yderst rimeligt beløb. Byens natmarked er også et besøg værd. Her kan alt fra tøjklemmer til et måltid friskfangede krabber erhverves. Sam Roi Yod National Parken er et yndet udflugtsmål. Her findes dejlige sandstrande samt en stor grotte der huser en pavillion hvortil kongens 5 munke er kommet til højtider for at messe.

Information om Cha-Am

Mindre end 30 km nord for Hua Hin mod Bangkok, ligger et spirende turistområde, Cha-Am. Her finder I ligeledes et attraktivt og børnevenligt strandområde, dog med et begrænset udvalg af restauranter og butikker i forhold til Hua Hin - men rigeligt stort til en uges ferie. Et andet godt argument for at vælge Cha-Am frem for det mere mondæne Hua Hin er det væsentligt lavere prisniveau på hoteller og restauranter.

Flybilletter til Hua Hin og Cha Am
Flybilletter til Hua Hin og Cha Am

Sådan finder du billige flybilletter til Hua Hin og Cha Am, Thailand. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Hua Hin og Cha Am og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade