Flybilletter til Koh Samui

Flybilletter til Koh Samui, Billige flybilletter til Koh Samui, Flybillet Koh Samui, Flybilletter Koh SamuiDer er mange flyafgange til Koh Samui. Find og sammenlign priser på billige flybilletter på flyselskaber til Koh Samui inden du bestiller din flybillet. Du kan ændre din søgning så den passer til dine behov, uanset om du flyver fra København, Aalborg, Billund eller Hamborg. 

Koh Samui og omegn - transport til og fra

Der går direkte fly flere gange dagligt mellem Bangkok lufthavn (Suvarnabhumi) og Koh Samui lufthavn. Flyrejsen mellem Bangkok og Koh Samui tager lidt over en time. Ruten blev hidtil kun fløjet af Bangkok Airways , men nu flyver Thai Airways også på denne rute. Flyver du med Thai Airways, er det dermed muligt at flyve på én billet til og fra Danmark. Der vil være flyskift i Bangkok, men bagagen kan tjekkes ind for hele strækningen.

Ankomst i Koh Samui lufthavn

Koh Samui lufthavn er relativt lille og nem at orientere sig i. Når du har fået din bagage, kan du i ankomsthallen finde diverse transfermuligheder til dit hotel eller din ønskede destination på øen, hvis ikke du allerede har booket transfer hjemmefra. De fleste transfers foregår i minivans med op til 9 passagerer. På vej til dit hotel kan der derfor være et par stop undervejs, hvor øvrige passagerer bliver sat af. Det er også muligt at købe private transfers, hvor du bliver kørt direkte til dit hotel. Alle transfers er tilrettelagt efter flyankomster, så det er aldrig et problem at finde en transport.

Skal du videre til Koh Phangan eller Koh Tao?

Hvis du skal videre til øerne Koh Phangan eller Koh Tao, er det muligt at købe en gennemgående billet fra Koh Samui lufthavn. Det er nemt og godt organiseret. En gennemgående billet inkluderer transport fra Koh Samui lufthavn til færgen samt færgebillet til Koh Phangan eller Koh Tao. Ved ankomst til Koh Phangan eller Koh Tao er der både taxaer, åbne ladvogne og biler fra hotellerne, som står parat til at transportere dig til dit hotel. Hvis ikke du allerede har bestilt transport til dit hotel, så er det altid en god idé at forhøre sig om pris hos et par udbydere, så du undgår at betale overpris. Husk, at hvis du skal videre til Koh Phangan eller Koh Tao, skal du senest ankomme til Koh Samui lufthavn tidlig eftermiddag, for at være sikker på at nå færgen.

Det billige men lidt besværligere alternativ

Vil du spare lidt på budgettet og gå en smule på kompromis med bekvemmeligheden, så er det muligt at flyve med Air Asia til Surat Thani lufthavn. Den lille lufthavn ligger på fastlandet, så det kræver både en bus- og færgetur at komme til Koh Samui. Det er muligt at købe en samlet billet  bus- og færgebillet i Surat Thani lufthavn. Afgang herfra er tilpasset flyankomster, så det er nemt at organisere. Busturen tager ca. 1 time, mens færgen til Koh Samui tager ca. 1½ afhængig af vejrforholdene. Benytter du Surat Thani lufthavn, og skal du videre til Koh Phangan eller Koh Tao, anbefaler vi, at du først tager en overnatning på Koh Samui, så turen ikke bliver for stresset.

Lufthavnen Koh Samui (USM)

 

Rejser til Koh Samui
Rejser til Koh Samui

Rejser til Koh Samui i Thailand kan eventuelt kombineres med besøg på de nærliggende øer Koh Pha-ngan eller Koh Tao.

 

shade