Asien  >  Thailand  >  Krabi

Rejser til Krabi

Rejser til Krabi er rejser til overdådige naturscenerier med hvide sandstrande og turkisblåt vand. Det er nogle af verdens mest fantastiske strande, der har gjort Krabi populær, og hvert år kommer tusindvis af turister for at opleve dem.

Men området byder på meget andet end smukke strande. Får du for eksempel overvundet de 1237 trin op til Tigertemplet, bliver du belønnet med en overdådig udsigt udover Krabi. Efter den hårde tur kan du forkæle dig selv i Klong Thom, hvor det mineralske vand fra varme kilder og det termiske vandfald, har dannet en naturlig jacuzzi under regnskovens tag.

Når du rejser til Krabi bør du også opleve Tha Pom kanalens fantastiske økosystem, som på grund af tidevandets særlige forhold her har skabt tre skovtyper på det lille område. Mangroven med de karakteristiske rødder i overfladen, ferskvandssumpskoven og regnskoven. Fra gangbroerne kan du nyde det krystalklare vand ved lavvande, og nogen siger, at det er som et naturligt akvarium.

Den tropiske skærgård

Det hævdes, at området omkring Krabi-provinsen har Thailands smukkeste og mest særprægede natur. Et væld af enestående kalkstensklipper er med rund hånd strøet rundt i det turkisgrønne hav. De mere end 20 bugter ligger som en perlekæde langs den 15 km lange kyststrækning. Langs de enestående strande er der kilometervis af casuarinatræer, der giver skygge til de ferierende og lokale sælgere, som sørger for kolde drikkevarer og frisk frugt. Skulle tiden på stranden falde lang, er der fremragende muligheder for at snorkle og dykke. I kan også leje en kano og sejle mellem de knejsende klippeskrænter, de fleste rejsende der kommer til Krabi opholder sig på Ao Nang-stranden. Her er udviklingen for alvor gået stærkt, siden åbningen af Krabi lufthavnen. På rekort tid har Ao Nang fået flere gode hoteller, et bredt udvalg af restau- ranter og småbutikker. Fra stranden på Ao Nang arrangeres bådture til andre strandområder - snyd ikke jer selv for denne oplevelsesrige sejltur. Railay Beach har et begrænset udvalg af såvel hoteller som restauranter, den afslappet stemning og ubeskrivelige smukke natur tiltrække både rygsækturisterne og de rejsende der stiller større krav til indkvarteringen.

Strande

Ao Nang Beach: Den mest kendte/populære strand i Krabi. Den er let tilgængelig i og med at man kan køre dertil. Det gør også, at der er sket meget på det seneste. Her er der masser af hoteller, restauranter, barer, cafeer og lokale markeder. Vandet er klart og der er koralrev på de lave dybder. Ao Nang er Krabis længste strand. Railay Beach: Railay er en halvø, der ligger lidt gemt væk fra fastlandet. Det er en afslappet strand og mange backpackere tager hertil. Man behøver ikke bekymre sig om, at der er for mange mennesker på stranden. For det er der ikke. Railay Beach er et godt alternativ til Ao Nang Beach.

Transport til Krabi

Fra lufthavnen til Ao Nang Beach er 20-30 minutters kørsel. Flyves til Phuket er der 2½ times kørsel til Krabi. Fra november til april er der også muligt at sejle fra Phi Phi Island til Krabi. For at komme til Railay Beach sejles ydeligere 15 minutter fra Ao Nang Beach. 

Flybilletter til Krabi
Flybilletter til Krabi

Sådan finder du billige flybilletter til Krabi, Thailand. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Krabi og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade