Asien  >  Thailand  >  Phi Phi

Rejser til Phi Phi

Daseferie under palmerne Farvestrålende fiskerbåde og krystalklart vand, hvor et væld af fisk og koraler kæmper om den mest aparte farvesammensætning. Efter tre timers sejltur fra Ao Makham-bugten på Phuket, dukker Phi Phi øerne op. Reelt består Phi Phi af 2 øer. I kan ikke bo på Phi Phi Ley, der er den mindste af de to øer og praktisk talt kun består af forrevne kalkstensklipper og en fantastisk strand. Phi Phi Don har i modsætning til Ley flere gode hoteller og et væld af bugter med hvide sandstrande med svajende palmer.

Der har siden optagelsen af filmen "The Beach" været skrevet meget om, at Phi Phi er ved at drukne i turister og området omkring hovedbyen Ton Sai har da også udviklet sig i samme hast som øens popularitet. Hvis I kommer til Phi Phi for at opleve øens smukke rolige strande - for de findes heldigvis endnu - foreslår vi, at I vælger at bo på resorts beliggende på den fredfyldte østlige side af øen. Det kan varmt anbefales at kombinere Phi Phi Island med Phuket eller Krabi.

 

 

Flybilletter til Phi Phi
Flybilletter til Phi Phi

Sådan finder du billige flybilletter til Phi Phi, Thailand. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Phi Phi og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade