Asien  >  Thailand  >  Trat

Rejser til Trat lufthavn

Rejser til Trat, rejser til Koh ChnagTrat lufthavn ligger 4-5 timers kørsel eller en flyvetur på under en time i sydøstlig retning fra Bangkok. Trat lufthavn blev bygget af Bangkok Airways, som også er eneste selskab, der flyver ruten mellem Bangkok lufthavn (Suvarnabhumi) og Trat lufthavn. Dog er det stadig muligt at købe en sammenhængende billet hele vejen fra Danmark til Trat, således at du ikke behøver at tjekke bagage ind igen i Bangkok. Der er tre daglige afgange mellem Bangkok og Trat.

Ankomst til Trat lufthavn

Trat lufthavn er meget lille. En lille charmerende shuttlebus tager dig de få hundrede meter fra flyet til ankomsthallen, hvor kufferterne bliver leveret. En så lille lufthavn har ingen bagagebælte. Det er muligt at købe transport videre i lufthavnen. De fleste passagerer, der ankommer til Trat lufthavn tager videre til øen Koh Chang. Der er dog også nogle udmærkede strandhoteller ved Trat-provinsens kystområder. Alle transporter fra lufthavnen er tilpassede til flyenes ankomsttider, så vær ikke nervøs, hvis ikke du har booket transfer hjemmefra.

Rejser til Koh Chang, Koh Kood (eller Koh Kut) eller Koh Mak

Fra Trat lufthavn kan man købe billig transport hele vejen til dit hotel på Koh Chang. Billetten inkluderer kørsel til færgen (ca. 20 min.), færgebillet (ca. 45 min.) samt transport fra det lille færgeleje på Koh Chang til dit hotel. Skal du til Koh Kood eller Koh Mak, er det ligeledes muligt at købe transfer fra Trat lufthavn til øerne inkl. billet til færge eller speedbåd. Bemærk at de sidste transporter til Koh Kood og Koh Mak afgår tidlig eftermiddag, så ankommer du til Trat lufthavn med det sene fly, må du tage en overnatning i Trat eller på Koh Chang. Bemærk dog at der fra Koh Chang i lavsæsonen (april-oktober) ikke altid er daglig forbindelse til Koh Kood og Koh Mak, og mange hoteller, restauranter og butikker holder sæsonlukket.

Det billigere men langsommere alternativ

Hvis ikke du vil flyve fra Bangkok til Trat lufthavn, går der busser direkte fra Bangkok lufthavn, som kan bookes i Bangkok lufthavns (Suvarnabhumi) ankomsthal. Busserne er billige og komfortable, men husk en langærmet trøje, da der ikke bliver sparet på aircondition.

Flybilletter til Trat
Flybilletter til Trat

Sådan finder du billige flybilletter til Trat, Thailand. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Trat og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade