Rejser til Mellemøsten 

Der findes mange destinationer i Mellemøsten som tiltrækker danske turister når de skal på ferie, især destinationer ved stranden er populære. Men der findes også mange uopdagede destinationer, som ikke er turistmagneter men som stadig tilbyder fantastisk charme. 

Find billige flybilletter til din rejse på Ticket2Travel

Rejser til Cypern
Rejser til Cypern

Cypern er en skøn ø og et dejligt, lille land omgivet af Middelhavets blå bølger. Den er som skabt til ferie, afslapning og gode minder. Landets historie og nutid er et spændende kulturelt mix, fyldt med påvirkninger fra både øst og vest.

Rejser til Egypten
Rejser til Egypten

Egypten er et uendeligt skatkammer af oplevelser og minder for den feriegæst, der ønsker sig det hele. Strandliv og afslapning, kultur og historie, ekskursioner i ørkenen, cruises på Nilen, pulserende storbyliv og pyramider - det hele venter på dig i Egypten. Det er derudover heller ingen skade til, at den egyptiske befolkning er venlig og imødekommende, og at solen skinner året rundt.

Rejser til de Forenede Arabiske Emirater
Rejser til de Forenede Arabiske Emirater

I de Forenede Arabiske Emirater finder du to populære rejsemål. Dubai som er favoritten for de fleste turister og naturligvis Al Ain. 

Rejser til Israel
Rejser til Israel

Israel er landet, hvor Sydeuropa møder Mellemøsten. Landets kultur og levevis er i høj grad præget af dets lange kystlinje mod Middelhavet, og i den topmoderne og frisindede hovedstad Tel Aviv føler man sig betydeligt mere hensat til en europæisk by end til en mellemøstlig.

shade