Rejser til Canada

Canada - fra Atlanterhav til Stillehav. Mod øst er der Atlanterhavsøerne med små maleriske bysamfund og fiskelejer ved den forrevne klippekyst. Længere inde i landet ligger den fransktalende provins Quebec, hvis største by er Montreal med en blanding af typisk fransk og nordamerikansk atmosfære. Omkring de store søer, der danner grænsen til USA, finder du Canadas hovedstad Ottawa og metropolen Toronto. Mellem Lake Ontario og Lake Eire - på grænsen til USA -har naturen dannet det spektakulære vandfald Niagara Fall, som absolut er et besøg værd.

Fra de store søer til Rocky Mountains ligger den vidtstrakte prærie med de næsten endeløse kornmarker og længst mod nord den enorme vildmark, som består af skov og tundra. Dette store landområde er nærmest ufremkommelig og bebos med få undtagelser af inuitter og derudover af ørn, elg, ren, bjørn, los og længst oppe mod ishavet og omkring Hudson Bay naturligvis af isbjørne. Rocky Mountains byder på massive bjergvægge, høje sneklædte tinder, enorme skovarealer og gletchere. I staten Alberta ligger nogle af Canadas mest kendte og smukkeste nationalparker, Banff National Park og Jasper National Park, som i øvrigt også nemt kan nås på bilrejser startende i Stillehavsbyerne Vancouver eller Seattle (USA). Den naturskønne togtur med Rocky Mountaineer fra Calgary gennem Rocky Mountains via Banff og Kamloops til Vancouver kan absolut anbefales.

Vancouver er Canadas port til Stillehavet. Herfra udgår ikke kun færger til Seattle og Vancouver Island; men Vancouver er også anløbshavn for internationale krydstogtskibe og for krydstogter op langs den Canadiske Vestkyst, gennem den såkaldte Inside Passage. Canada er specielt velegnet til ferie i motorhome eller rejser i bil. Ved de store highways og i de større byer er der et rigt udvalg af hoteller,billige moteller og andre overnatningsmuligheder. Planlægger du en rundrejse i Canada på egen hånd, så husk at tage de enorme afstande I betragtning.

Når du skal købe flybilletter til Canada, kan du gøre det her på siden og få en flybillet til Canada og følgende destinationer.

Rejser til Alberta
Rejser til Alberta

Calgary er med over en million indbyggere en af Canadas største byer. Og indbyggerne selv anser byen som landets primus motor. Og byen har bestemt også puls.

Rejser til British Columbia
Rejser til British Columbia

I British Columbia er de to mest populære destinationer Prince George og naturligvis Vancouver. 

Rejser til Manitoba
Rejser til Manitoba

I staten Manitoba ligger Winnipeg. Winnipeg ligger centralt i Canada mod syd ikke langt fra grænsen til USA. Byen er en oase med over en halv million indbyggere omgivet af smuk, vidtstrakt og vild natur. 

Rejser til Ontario
Rejser til Ontario

I Ontario finder du to helt fantastiske destinationer, nemlig Toronto og Ottawa. Disse to fantastiske storbyer er yderst populære rejsemål. 

Rejser til Quebec
Rejser til Quebec

I den fransktalende delstat Quebec finder du en af de mest besøgte destinationer på Canadas østkyst, Montreal, som byder på nogle skønne oplevelser. 

shade