Rejser til Calgary

Calgary, CanadaCalgary er med over en million indbyggere en af Canadas største byer. Og indbyggerne selv anser byen som landets primus motor. Og byen har bestemt også puls. Tiden har ikke stået stille siden den i 1988 var vært for Vinterolympiaden. Byen er verdenskendt for den store Calgary Stampede rodeo-festival, der afholdes hvert år i juli måned. Festen varer hele ti dage og er “det største udendørs show på jorden” - op mod en halv million mennesker deltager. Calgarys identitet er tæt forbundet med denne imponerede rodeo, og har du mulighed for at besøge byen på den tid af året, så gør det!

Calgary er et godt sted at tage på ferie med børnene. Byen har mange seværdigheder, der retter sig mod hele familien - og en del der retter sig særligt mod børn og unge. Byen har en zoologisk have og ikke langt borte et oplevelsescenter for teknologi og videnskab kaldet Telus Spark. Også byens historie formidles på en måde, så børnene har det sjovt, mens de lærer i Heritage Park Historical Village, hvor skuespillerne genskaber stemningen fra det tidlige 20. århundrede. Mest populær blandt børnene bliver nok Calaway Park. En kæmpe udendørs forlystelsespark med alt hvad en barnesjæl kan begære og mere til. Forvent at bruge en dag her på de mange forskellige ture i rutsjebaner og andre rides.

Kulturlivet i Calgary er ualmindeligt rigt. Faktisk er det byens væsentligste attraktion. Vi har nævnt Calgary Stampede, men også resten af året har byen meget at byde på. Glenbow Museum fortæller byens historie på en interessant måde fra starten op gennem olie-eventyret og frem til i dag, hvor byen genopfinder sig selv. Også Fort Calgary Historic Park giver et fint indblik i byens tidligste historie. Faktisk blev byen skabt netop her, hvor den historiske park nu ligger. Det mere moderne Calgary finder sin højeste repræsentant i skyskraberen The Bow - Buen - som er blevet et populært tilløbsstykke og i byggeåret 2012 blev regnet blandt verdens 10 mest spektakulære nye bygninger.

Flybilletter til Calgary
Flybilletter til Calgary

Sådan finder du billige flybilletter til Calgary, Canada. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Calgary og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade