Rejser til Ottawa

Rejser til Ottawa, flybilletter til OttawaOttawa er Canadas hovedstad og måske den smukkeste by i hele Nordamerika. Ingen anden by kombinerer på så gennemført vis de bedste traditioner fra det gamle Europa med de moderne tendenser som opstod i kølvandet på koloniseringen af "den nye verden". Det er en historisk oplevelse at bevæge sig rundt i det centrale Ottawa. Til fods for du bedst øjesyn for byens mange betydningsfulde bygningsværker, og man forstår bedre at den relativt lille by er hovedstad i et kæmpemæssigt land. Befolkningsmæssigt er Ottawa med sine lidt over en million indbyggere kun 4. størst i Canada, men historisk og kulturelt er den nummer et.

Ottawa er en ægte tosproget by med engelsk og fransk som jævnbyrdige modersmål. Også det gør hovedstadens kulturliv og historie enestående. Både den franske og engelske baggrund er rig på kultur, og i Ottawa mødes de i skøn forening. Den engelske indflydelse giver byen en fordel i forhold til den boomende højteknologiske sektor i byen og international samhandel, mens den franske indflydelse skinner igennem i byens madkultur og fornemmelse for finesse. Ottawa har længe været forud for sin tid og er en meget miljøvenlig og grøn by. Tre floder løber ved Ottawa (Ottawa, Rideau og Gatineau) og den berømte kanal Rideau, der blev udgravet ved håndkraft og er anerkendt som verdensarv af UNESCO. De mange parker og grønne områder i byen er populære blandt lokale såvel som feriegæster.

Ottawas hovedattraktion er Parliament Hill, hvor Canadas demokratiske forsamling holder til. Bygningen er overvældende og beliggenheden lige ned til floden Ottawa gør det samlede billede imponerende. Det skal opleves. Klokken 09.00 kan du også se vagtskiftet. Som hovedstad råder Ottawa også over Canadas vigtigste museer og nationalgalleriet. Langt det meste ligger samlet i den centrale del af byen og der er forskellige ture med guider, hvis man ønsker at danne sig et hurtigt overblik over den gamle del af Ottawa. Byen er også et fremragende udgangspunkt for eventyr ud i Canadas nærmest uendelige vildnis.

Flybilletter til Ottawa
Flybilletter til Ottawa

Sådan finder du billige flybilletter til Ottawa, Canada. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Ottawa og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade