Rejser til Toronto 

Toronto, Ticket2Travel, CanadaToronto er måske en lidt overset storby, men her møder du en ren, venlig og sikker by med masser af tilbud til hele familien. Og når så hovedparten af de mest populære attraktioner ligger super centralt, kan besøgende vist ikke forlange ret meget mere af en storby.

Torontos havnefront, der er en af de største i Nordamerika, er som i mange andre byer blevet restaureret og er et populært udflugtsmål med sine gallerier, teatre og butikker med kunsthåndværk. Dette gælder også for SkyDome, hvor de lokale football- og baseballstjerner holder til. Bedst kendt er vel CN Tower, det 553 meter høje telekommunikationstårn, der blev opført for mere end 25 år siden af Canadian National.

Museer i Toronto

Et par af Canadas største og mest velrenommerede museer som Royal Ontario Museum og Art Gallery of Ontario finder du her i byen, der også er kendt for sit teaterliv, der efter New York og London er verdens 3. største. Toronto er også et "shoppers paradise" og Eaton Centre, der med sine mere end 320 forretninger og restauranter kan lokke enhver er en af byens største turistattraktioner med over 1 mill. besøgende hvert år.

Toronto er Canadas største by, og den regnes for at være verdens mest multietniske - omkring halvdelen af de tre millioner indbyggere er født uden for Canadas grænser, og der tales mere end 140 forskellige sprog i byen! Her kan du altså finde restauranter fra alverdens lande, et rigt og varieret kulturliv - man kan roligt sige, at Toronto har noget for enhver smag. Byen kan besøges med stort udbytte året rundt, men den er mest charmerende i sommerhalvåret, hvor mange af de kulturelle aktiviteter flyttes ud i gaderne - byen bliver spillevende. Toronto huser en lang række store kulturbegivenheder og er uden tvivl blandt de vigtigste kultur-byer i verden.

Downtown Toronto

Er nem at finde rundt i og udforske til fods. Gennem byen løber den berømte gade Yonge St, der starter ved byens havnefront og løber mod nord. Den deler byen i øst og vest, og sidegaderne har East og West tilføjelser, så man altid ved, på hvilken side af Yonge St man befinder sig. Der er mange seværdigheder i byen: Torontos skyline er domineret af byens berømte vartegn det 553 meter høje CN Tower, som er verdens 6. højeste bygning og anses som et af verdens syv moderne vidundere. På en klar dag er udsigten fra toppen uforglemmelig. CN Tower ligger på havnefronten, hvor også kulturcentret Harbourfront Centre ligger. Bestemt et besøg værd - her er noget for alle aldersklasser. Stadionet Rogers Centre i nærheden er også imponerende. Der er flere interessante gallerier og museer i området. I det hele taget har byen hovedparten af Canadas vigtigste museer. Når du har set de væsentligste seværdigheder, er det en god idé bare at gå rundt i området og mærke de mange stemninger, som denne enestående storby i kraft af sin store kulturrigdom kan tilbyde. Glem ikke St Lawrence Market, hvor de lokale mødes og gør forretninger.

Under 1,5 times kørsel fra Toronto ligger en af verdens største turistattraktioner og naturvidundere: Niagara Falls. Det er en oplevelse, du ikke må snyde dig selv for.

Flybilletter til Toronto
Flybilletter til Toronto

Sådan finder du billige flybilletter til Toronto, Canada. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Toronto og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade