Rejser til Mexico

Mexico er landet med de mange kontraster Mexico er et land med mange kontraster, find din rejse til Mexico. Himmelstræbende bjergkæder indrammer frugtbare dale, frodig regnskov afløses af trøstesløs ørken. Her er en af verdens største byer og et uendeligt antal små afsides beliggende flækker – det hele rammet ind af knap 10.000 km kystlinie. Kontrasterne afspejles også i landets befolkning. Mange har aner fra både de spanske erobrere og fra landets oprindelige befolkningsgrupper, hvis traditioner og sprog er blevet overført gennem generationer, og som i dag kan opleves i kunsthåndværk, danse og folkefester. Der er mange muligheder for en storslået ferie rundt om i Mexico. Besøg Yucatan-halvøen, der ligger ud i Den Mexicanske Golf og med landegrænser mod syd til Guatemala og Belize. Her får I både mayaernes fascinerende historie og storslåede bygningsværker, fantastiske sandstrande med alle former for vandsportsaktiviteter og charmerende byer som for eksempel Merida og Valladolid.

Du kan også søge rejseinspiration om Mexico på Visit Mexicos officielle hjemmeside.

Billige rejser til Mexico vil du have mulighed for at finde på Ticket2Travel.dk, ovenfor kan du finde vores rejse-søgemaskine, som altid vil finde de billigeste rejser til Mexico.

Rejser til Acapulco
Rejser til Acapulco

Acapulco er mexicanernes oprindelige og foretrukne ferieparadis. Det er også landets festhovedstad med et natteliv uden lige. Omgivelserne er skønne med kilometervis af strande - nogle brede og lange, andre mere afsondrede i områdets mange bugter.

Rejser til Cancun
Rejser til Cancun

Cancun er Mexicos caribiske ferieparadis – en sand perle på spidsen af Yucatan-halvøen, som trækker rejsende til fra hele verden. Her ligger de kridhvide sandstrande side om side, så langt øjet rækker, området bugner af komfort og luksus - og samtidig har du masser af naturoplevelser i vente. 

Rejser til Guadalajara
Rejser til Guadalajara

Guadalajara er Mexicos næststørste by - men med mindre end to millioner indbyggere er den nærmest en landsby i sammenligning med Mexico City. Til gengæld er den ret nem at overskue, og den kan udforskes til fods.

Rejser til Merida
Rejser til Merida

Det er af udseende den mest europæiske by på Yucatan. Mexicos Paris siger de lokale ikke uden stolthed om Merida, der blev grundlagt i 1542 på resterne af en tidligere maya-by, Tihó. For 100 år siden havde byen flere millionærer i forhold til indbyggertallet end nogen anden by i Mexico og deres vældige paladsagtige, hvide huse gav byen tilnavnet La Ciudad Blanca, Den Hvide By. 

Rejser til Mexico City
Rejser til Mexico City

Mexico City er en af verdens største byer, der for længst har passeret de 20 millioner indbyggere og tallet stiger dagligt. Tilflyttere strømmer ind fra landområderne for at søge lykken

Rejser til Morelia
Rejser til Morelia

Morelia er en af de smukkeste byer i Latinamerika. Hele byens historiske centrum og mere end 200 af dens bygninger er beskyttede under UNESCO's liste over bevaringsværdig kulturarv. Få andre steder i verden kan kolonialstilen opleves så gennemført som her, hvor huse og gader i Morelias Centro Historico stadig i dag ligger som planlagt af de spanske nybyggere for næsten 500 år siden.

Rejser til Playa Del Carmen
Rejser til Playa Del Carmen

Det var den lækre sandstrand, der trak de første turister til den lille fiskerflække Playa del Carmen. Siden er byen vokset betydeligt og har om end i det små (ligesom New York) fået en 5th Avenue, Avenida Quinta, med masser af butikker med alle de kendte mærkevarer indenfor tøj, kosmetik, ure og smykker, men også med et væld af souvenirbutikker mellem blomstrende haveanlæg og restaurationer med udendørs servering.

Rejser til Puerto Vallarta
Rejser til Puerto Vallarta

Puerto Vallarta er et paradisisk ferieområde på Mexicos vestkyst ud mod Atlanterhavet. Puerto Vallarta ligger beskyttet i bugten Bahía de Banderas og baggrunden dannes af frodige grønne bakker, som står i skærende kontrast til de hvide sandstrande med svajende palmer og det krystalklare blå vand. 

shade