Nordamerika  >  Mexico  >  Cancun

Rejser til Cancun

Rejser til Cancun, Rejser til MexicoCancun er Mexicos caribiske ferieparadis – en sand perle på spidsen af Yucatan-halvøen, som trækker rejsende til fra hele verden. Her ligger de kridhvide sandstrande side om side, så langt øjet rækker, området bugner af komfort og luksus - og samtidig har du masser af naturoplevelser i vente. Hvad der overrasker flere er, at Cancun faktisk også er rig på kultur! Mange steder i området kan du støde på levn fra den store Maya-civilisation, som herskede her gennem århundreder. Cancun er et fremragende udgangspunkt for den kulturelt og historisk interesserede eventyrer, og samtidig skorter det ikke på moderne forlystelser i dette el dorado for elskere af aktiv ferie.

Frem for alt er Cancun et paradis for yndere af havets mange glæder. Det område af byen, hvor de fleste hoteller ligger, er simpelthen omgivet af hav, og der er aldrig langt til en lækker badestrand. Og så har Cancun de helt rigtige temperaturer, mens det er mørkt og koldt herhjemme. Selv i januar og februar kan Cancun lokke med temperaturer midt i tyverne - både i vandet og i luften! Tiden i Cancun skal naturligvis bruges udendørs, hvis ikke med at solbade så med de mange aktiviteter, byen tilbyder sine gæster. Området er blevet et mekka for golfentusiaster, dykkere og lystfiskere. Naturelskere må ikke gå glip af øen Isla Contoy nord for byen, hvor en stor mængde eksotiske fugle yngler. Også på fastlandet nord for byen findes et stort reservat. Nationalparken i Quintana Roo er et godt sted af vandre og et populært udflugtsmål for lokale og feriegæster – og i det hele taget er området på Yucatan rigt på huler, grotter, jungle, underjordiske floder og meget andet eksotisk.

Skulle behovet for at komme væk fra solen vise sig, kan museet Museo Maya de Cancun, som har spændende udstillinger og inspirerer til at udforske de mange ruiner i Cancun og nærområdet, anbefales. Er du mere til gennemført afslapning, kan du stifte bekendtskab med Maya-kulturen gennem de mange kurbade, som bygger en del af deres behandlinger på gamle traditioner kombineret med moderne faciliteter - en ren fornøjelse for krop og sjæl.

Flybilletter til Cancun
Flybilletter til Cancun

Sådan finder du billige flybilletter til Cancun, Mexico. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Cancun og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade