Nordamerika  >  Mexico  >  Morelia

Rejser til Morelia

Rejser til Morelia, flybilletter Morelia, Ferie i MoreliaMorelia er en af de smukkeste byer i Latinamerika. Hele byens historiske centrum og mere end 200 af dens bygninger er beskyttede under UNESCO's liste over bevaringsværdig kulturarv. Få andre steder i verden kan kolonialstilen opleves så gennemført som her, hvor huse og gader i Morelias Centro Historico stadig i dag ligger som planlagt af de spanske nybyggere for næsten 500 år siden. Kronen på værket er byens katedral, som er monumental. Morelia er hovedstad i den mexicanske delstat Michoacán og er blandt de vigtigste byer i hele landet - både historisk og i dag. Gennem de senere år har feriegæster også fået øjnene op for byen, der i dag tager imod mange kulturrejsende. Storheden til trods er Morelia en nem by at finde rundt i og dens historiske centrum opleves klart bedst til fods. Byen har også et utal af museer, hvis behovet for en pause fra solen skulle opstå.

Flere af byens vigtige monumenter og bygningsværker er lavet med en særlig lyserød sten, som findes i regionen. Det gælder også facaden på den imponerende katedral fra 1660 i barok stil. De to 70 meter høje tårne på den storslåede kirke er også et imponerende syn. De lyserøde sten går igen, så mange steder i det historiske centrum, at byens gamle del giver et unikt indtryk af at være en samlet bydel og så skinner stenene skønt i solen. Den kulturelle og historiske tyngde i Morelia balanceres fint af det moderne liv i byen. Morelia er hjemsted for adskillige af Mexicos væsentligste uddannelsesinstitutioner, og den ret unge befolkning er med til at give dagligdagen den livskraft og vitalitet, som måske lidt mangler i europæiske byer af tilsvarende størrelse. Det skorter ikke på kulturaktiviteter, gallerier, koncerter og opvisninger. Og det mere mondæne liv på cafeer, restauranter og barer skuffer heller ikke. Morelia er en by med dybe rødder, der giver næring til et "lebend" i fuld flor.

Indtrykket af Morelia som kulturby i særklasse fuldendes af en række artistiske festivaler, hvoraf flere er i international klasse. Filmfestivalen Festival Internacional de Cine de Morelia og Festival Internacional de Música de Morelia, som er en festival for klassisk musik, er to gode eksempler.

Flybilletter til Morelia
Flybilletter til Morelia

Sådan finder du billige flybilletter til Morelia, Mexico. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Morelia og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade