Rejser til Playa Del Carmen

De lokale kalder kun byen for Playa – Stranden. Og det var da også den lækre sandstrand, der trak de første turister til den lille fiskerflække Playa del Carmen. Siden er byen vokset betydeligt og har om end i det små (ligesom New York) fået en 5th Avenue, Avenida Quinta, med masser af butikker med alle de kendte mærkevarer indenfor tøj, kosmetik, ure og smykker, men også med et væld af souvenirbutikker mellem blomstrende haveanlæg og restaurationer med udendørs servering.

Quinta, som de lokale kalder hovedstrøget, løber parallelt med stranden. Det er en charmerende gade at slentre i om dagen, især i lavsæsonen, men om aftenen forvandles den til et langstrakt marked, hvor alskens souvenirs er til salg: marionetdukker, ponchoer, hatte, tæpper, keramik, legetøj og musikinstrumenter i en uendelighed. Byen har flere end 100 barer, caféer og spisesteder. Og hotellerne ligger tæt.

Alt synes muligt her. Man kan ligge i en svømmepøl i en bar og se film på en stor hvid væg, lytte til latinamerikanske rytmer hos naboen, jazz, blues, rock eller samba andre steder. Mulighederne for at spise er lige så varierede: kinesiske, japanske, amerikanske og italienske lækkerier, indiske karry-retter eller argentinske steaks, you name it, og naturligvis er der også de mexicanske og lokale specialiteter fra Yucatan. Og det er stadig en fiskerby, så alt godt fra havet er ligeledes på menukortene.

 

Flybilletter til Playa Del Carmen
Flybilletter til Playa Del Carmen

Sådan finder du billige flybilletter til Playa Del Carmen, Mexico. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Playa Del Carmen og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade