Rejser til Puerto Vallarta

Rejser til Puerto Vallarta, ferie Puerto VallartaPuerto Vallarta er et paradisisk ferieområde på Mexicos vestkyst ud mod Atlanterhavet. Puerto Vallarta ligger beskyttet i bugten Bahía de Banderas og baggrunden dannes af frodige grønne bakker, som står i skærende kontrast til de hvide sandstrande med svajende palmer og det krystalklare blå vand. Puerto Vallarta er i sandhed lige, hvad man forestiller sig ved et tropisk el dorado – inklusiv al den komfort og luksus, der kendetegner de veludviklede resortområder i Mexico. Her er alt indrettet på feriegæstens præmisser, så oplevelser, afslapning og shopping altid ligger lige for. I modsætning til nogle af de nyere ferieområder er Puerto Vallarta dog en by, hvis historie går længere tilbage end den moderne turisme, og det mærker man tydeligt, når man besøger den gamle bydel.

Zona Centro i Puerto Vallarta har de gamle brostensbelagte gader, som slanger sig mellem maleriske og velholdte hvide huse med markant røde tage. Lidt oppe i byens bakker ligger Plaza Principal med den charmerende kirke La Iglesia de Nuestra Senora de Guadalupe, som øverst på kirketårnet bærer en kæmpemæssig krone. I umiddelbar nærhed ligger Zona Romántic, som har masser af små restauranter, barer og natteliv. Dette område er forbundet direkte med Puerto Vallartas bystrande Playa Olas Altas og Playa de los Muertos og er populært blandt feriegæster dag og nat – i det hele taget er nattelivet i Puerto Vallarta nærmest overraskende livligt for en by af denne størrelse. Det er en by, man bare nyder at udforske til fods, og varmen balanceres ofte af en frisk brise fra havet, så opholdet bliver en ren fornøjelse.

Puerto Vallarta er også et mekka for yndere af vandsport. Her er gode muligheder for surfing - også kite- og windsurfing. Under overfladen gør det klare og lune vand snorkling og dykning til en efterspurgt adspredelse - også sejlads og jetski er det muligt at prøve kræfter med. Andre foretrækker at slappe af på de mange strande omkring bugten. Lidt længere inde i landet lægger de frodige og bakkede landskaber op til vandring, mountainbiking og andre aktiviteter i det fri. Det er noget for enhver smag i Puerto Vallarta.

Flybilletter til Puerto Vallarta
Flybilletter til Puerto Vallarta

Sådan finder du billige flybilletter til Puerto Vallarta, Mexico. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Puerto Vallarta og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade