Rejser til USA - oplev mulighedernes land

USA er et vidunderligt rejsemål, uanset om du flyver til shopping i New York, vinmarkerne i Californien eller til de fantastiske strande i Miami, så overrasker USA dig gang på gang. Hos os kan du vælge mellem mange forskellige USA rejser. De fleste som har været på ferie USA, taler med samme positive begejstring som folk der rejser til Thailand gør. Flybilletter USA der har vi et udvalg af flyselskaber det er forskelligt hvilke flyselskaber som flyver til de enkelte destinationer og luftfartsselskabernes rutenet ændres da også jævnligt. Men eksempelvis flyver SAS direkte til destinationer som New York, men de fleste har dog en mellemlanding undervejs. Flyver du med British Airways mellemlander du oftest I London, med KLM mellemlander du Amsterdam og sådan fortsætter det. Vores søgemaskine finder dog også flybilletter, hvor du eksempelvis flyver med KLM til New York via Amsterdam og med Air France hjem igen via Paris. Du vil altid blive tilbudt de billigste usa rejser i vores søgemaskine.

Hvilken destinations skal man vælge i USA?

Er du til pulserende metropoler, fantastiske naturoplevelser, små hyggelige byer, lækre strande, eller I vil opleve det hele, kan du få det i USA - her har du virkelig mulighed for store ferieoplevelser. Skal det være de historiske og naturskønne rammer i New England, eller vil I fornemme stemningen fra før verden gik af lave i det sydøstlige USA.

Hvad med en rejse til Usa og et besøg i Orlando, verdens største legeplads for børn i alle aldre eller foretrækker I de betagende nationalparker i Rocky Mountains? Turen langs Stillehavets kyst står højt på manges ønskeseddel, og så er der jo også Hawaii øerne, hvis kultur er så forskellig fra det, I oplever i resten af landet. Mulighederne er uendelige - og USA er absolut mulighedernes land! 

Landet er stort - ca. 4.500 km fra øst til vest og 2.500 fra nord til syd, så billige rejser til USA kræver god planlægning. Befolkningen er et kapitel for sig selv - de fleste amerikanere er utrolig imødekommende og selv om deres "how are you" ikke skal tages som en opfordring til en længere redegørelse for ens velbefindende, kan man som turist roligt indlede en snak og få nye venner - om ikke for livet - så for en time eller to.

USA rejser, Flybilletter USADet vestlige USA domineres af de imponerende Rocky Mountains med deres overflod af fantastiske naturscenerier, eventyrlige nationalparker, enestående dyreliv og indiansk kultur. Californien er ikke til at komme uden om - her lokker metropoler som Los Angeles og San Francisco, dejlige nationalparker og attraktioner som Disneyland og Sea World.

Længere mod nord kan I, i staterne Oregon og Washington opleve en fantastisk og til dels uberørt natur, der kan tage pusten fra selv den mest forvænte. Skal det være storbyferie er New York, Washington, Boston og Chicago ikke til at komme udenom - her er bare alt hvad hjertet begærer af kulturelle tilbud, butikker og restauranter både dyre og billige.

Er I til charmerende, små byer er udvalget kolossalt i New England og i området Capital Region, hvor især kysten langs med Chesapeake Bay er helt eventyrlig. Har I hang til nostalgi og er historieinteresserede er Nord - og Syd Carolina, Georgia og Louisiana et skatkammer - og så er der Florida, hvor sol og strand lokker tusindvis af turister til.

Endeløse oplevelser Californien er Hollywood, filmstjerner, strande, Disney-land, The Golden Gate Bridge og trendsetter indenfor mad og vin, den nyeste musik og naturligvis film og fjernsyn. Naturens skønhed og variation er uden side-stykke. Her har I kæmpe træerne i Redwood-skovene, Big Sur's voldsomme kyst, de storslåede klipper i Yosemite National Park, den barske skønhed i Death Valley og så naturligvis alle byerne - Los Angeles, San Francisco, Santa Barbara, Monterey, Solvang. Der er kun ét at gøre og sige: California here I come!

Det vilde vesten

Den amerikanske naturskat Området langs The Rocky Mountains er nok det, som vi danskere generelt forbinder med "Det Vilde Vesten". En fascinerende natur med store vidder, dybe skove, imponerende bjerglandskaber, endeløs prærie og et helt utroligt dyreliv. Påvirkningen fra de mange forskellige indianerstammer, der gennem århundrede har beboet dette område, sætter oplevelserne i yderligere relief. Nationalparkerne i det nordlige USA, Grand Teton, Glacier National Park og Yellowstone National Park er præget af gejsere, svovlkilder og varme kilder og et enestående dyreliv med bæver, los, elg og bjørn. I Colorado er der ruiner og forladte bopladser fra Anasazi-indianerne, hvoraf den mest berømte er bopladsen ved Mesa Verde. I Arizona, New Mexico og Utah lader du dig hurtigt fascinere af det rødlige, golde landskab og områdets interessante historie.

Forfædrene til bl.a. Navajo-, Apache- og Pueblo-indianerne var de første, der bosatte sig her, og der findes i dag talrige beviser for deres tidlige eksistens. Nationalparker som Monument Valley, Arches, Bryce Canyon og Grand Canyon er ligeledes helt unikke. Det er en gåde, hvordan vind og vand har kunnet skabe så fantastiske klippe-formationer. Den endeløse ørken, de kæmpe saguaro-kaktusser og "ghost-towns", der indtil for godt 50 år siden fungerede som travle guldminebyer, er også en del af attraktionerne.

Solskinsferie i Florida 

The sunshine state I Florida kan du finde stort set alt det, der skal til for at få den perfekte ferie. Her er kilometervis af hvide strande, et sandt overflødighedshorn af attraktioner, et subtropisk/tropisk klima og ikke mindst et prisniveau, der hører til de laveste i USA. Florida er et eldorado for udøvere af alle former for vandsport og til udendørsoplevelser i det hele taget. Her er et kolossalt udvalg af dykker- og snorkle ture, du kan tage på dybhavsfiskeri og de mange golfbaner lokker entusiaster til fra hele verden. Et besøg i Everglades National Park, der er Nordamerikas eneste fredede subtropiske område, er et must. Denne enorme "river of grass" og det fantastiske dyreliv - det eneste sted i verden, hvor krokodiller og alligatorer lever side om side - opleves bedst ombord på en airboat.

Rejser til Arizona
Rejser til Arizona

Når du rejser til Arizona, vil vi anbefale at du oplever de to berømte parker, Grand Canyon og Navajo Tribal Park. To fantastiske parker, som du ikke bør undgå. 

Rejser til Californien
Rejser til Californien

Søger du billige flybilletter til Californien? Der er mange spændende destinationer at søge efter og de rejsemål som oftest søges er Los Angeles, San Fransisco og San Diego. 

Rejser til Colorado
Rejser til Colorado

Colorado byder både smukke bjergkæder som Rocky Moutains, floder som Colorado River og populære skiområder som Aspen, mest kendt fra filmene Dum Dummere.

Rejser til Florida
Rejser til Florida

The sunshine state I Florida kan du finde stort set alt det, der skal til for at få den perfekte ferie. Her er kilometervis af hvide strande, et sandt overflødighedshorn af attraktioner, et subtropisk/tropisk klima og ikke mindst et prisniveau, der hører til de laveste i USA.

Rejser til Georgia
Rejser til Georgia

Atlanta ’blev voksen’ efter at have afholdt OL i 1996, og blev kendt hos danske football-fans, da jyske Morten Andersen flyttede til byen for at spille for de stolte Atlanta Falcons i NFL ligaen.

Rejser til Hawaii
Rejser til Hawaii

Hawaii er en af de smukkeste ferieøer og er derfor foretrukket af mange turister. 

Rejser til Illinois
Rejser til Illinois

Chicago er en by med en rig historie og en musikalsk sjæl. Tidligere var Chicago mest kendt for gangsteropgør med Al Capone i centrum, men alt dette hører en svunden tid til. 

Rejser til Louisiana
Rejser til Louisiana

New Orleans er ulig alle andre byer i USA - mystisk, fascinerende, kuriøs og med tydelig fransk, spansk, og italiensk inspiration i både arkitektur og kogekunst. New Orleans er også jazzens fødested.

shade