Nordamerika  >  USA  >  Californien  >  Fresno

Ferie i Fresno

Man tænker ikke umidelbart på traditionelt landbrug, når man siger Californien. Men faktum er, at hele den del, der kaldes Central Valley (San Joaquin Valley mod syd og Sacramento Valley mod nord) er farmlandskab med traktorer, vindmøller, kornmarker og lader afløst af den ene mellemstore by efter den anden.

Imellem de mange mindre byer i San Joaquin Valley ligger Fresno med lidt over en million indbyggere. Og bag byen og det flade landbrugsland tårner Sierra Nevada-bjergene sig op og byder på fantastiske naturoplevelser i Yosemite, Sequoia og King’s Canyon National Parks.

Fresno er Californiens femtestørste by. De fleste besøgende i byen bor her pga. Yosemite. Byen opstod i 1856 i forbindelse med den californiske guldfeber. Navnet kommer fra det spanske ord for træsorten ask. Der er dog ikke meget spansk over byen, hvis største gruppe udlændinge stammer fra Armenien. De kom til området allerede i 1881 og er siden vokset 40.000 personer med baggrund i det armenske.

Flybilletter til Fresno
Flybilletter til Fresno

Sådan finder du billige flybilletter til Fresno, USA. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Fresno og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade