Ferie i Palm Spring

Knap 3 timers kørsel fra Los Angeles ligger Palm Springs, der siden 1930’erne, da der blev anlagt en asfalteret vej hertil, har været mange Hollywood-stjerners foretrukne vinteropholdssted. Og oasebyen er da også som skabt til et ferieophold med et helt vidunderligt klima og fantastiske rammer for både det aktive og mere magelige feriefolk. Her kan I dase de lange solrige dage væk ved swimmingpoolen, spille golf på en af de mange pragtfulde baner, tage på cykel- eller travetur i omegnen eller måske kaste jer ud i et shoppingorgie.

I må ikke snyde jer selv for at opleve nogle af de spektakulære naturscenerier i omegnen. Tag f.eks. med kabelbanen Palm Springs Arial Tramway til toppen af San Jacinto-bjerget, der ligger i knap 1.800 meters højde. Turen går over dybe kløfter og undervejs kan I opleve et fantastisk skift i flora og fauna. Vel oppe på toppen kan I nyde den enestående udsigt. I Palm Canyon finder I en enestående koncentration af omkring 3.000 palmer og i Joshua Tree National Park nogle fantastiske klippeformationer og de helt specielle Joshua-træer.

Flybilletter til Palm Spring
Flybilletter til Palm Spring

Sådan finder du billige flybilletter til Palm Spring, USA. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Palm Spring og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade